© Sporanki 2010

2024- 2025 futbol sezonu, Süper Amatör Lig kura çekimi yapıldı

Kura çekimi ile ilgili AASKF'den yapılan açıklama şu şekilde: 

2024- 2025 Amatör Futbol Sezonunda İlimizde oynanacak olan Süper Amatör Lig kura çekimi, Federasyonumuzun merkez hizmet binasında; Federasyon Başkanımız Sn.Murat Kandazoğlu, Başkan Yardımcımız ve TFF Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Yusuf Kılınç ve Mali Sekreterimiz Fatih Anaz ile birlikte TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Av. Tacar Çağlar, TFF İl Temsilcisi Sn. Hameş Şentürk ile Tertip Komitesi Üyeleri,TFFHGD Ankara Şubesi Başkanı Sn.Suat Onay, İl Hakem Kurulu Başkanı Sn.Sadık Öztürk, Merkez Hakem Kurul Üyesi Sn. İbrahim Çınar,TÜFAD Ankara Şubesi Yönetim Kurul üyesi Sn. Şahin Atasever,Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Sn. Dilaver Gürbüz, spor kulüp başkanlarımız, yöneticileri, antrenörleri ve değerli basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu, yeni sezonda spor adına birlik ve beraberlik içerisinde taban birlikleriyle çalışmalara devam edeceğini belirtirken,tüm takımlara başarılar dileyerek yeni sezonun fair play çerçevesi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Ankara ASKF olarak ”Tesisleşme” konusuna gösterdikleri öneme işaret ederek Ankara amatör spor müsabakalarında kullanılan tesislerin dışında bu sezon içerisinde de yeni tesisleri faaliyete sokmayı planladıklarını ifade etmiştir.

TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Av. Tacar Çağlar; TFF Başkanı Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile Yönetim Kurul Üyeleri ve Amatörlerden Sorumlu Üyesi Ural Aküzüm’ün selam ve başarı temennilerini ileterek yeni sezonun amatör futbol camiasına hayırlı olmasını diledi.

Merkez Hakem Kurul Üyesi Başkanı Sn. İbrahim Çınar; yeni sezonda değişen oyun kuralları hakkında bilgi vererek takımlarımızın bunlara dikkat etmesi gerektiğini ve fair-play içerisinde geçen güzel bir sezon olması temennisinde bulunarak başarı dileklerini iletmiştir.

TÜFAD Ankara Şubesi Yönetim Kurul Üyesi Sn. Şahin Atasever de Antrenörlerimizle birlikte bu sezonda birlik ve beraberlik içerisinde her zaman katkı sağlayacaklarını ifade ederek, amatör spor camiasına hayırlı bir sezon olması dileğiyle başarılar dilemiştir.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Sn. Dilaver Gürbüz; tüm futbol paydaşları için hayırlı bir sezon olmasını dileyerek, başarılar dilemiştir.

TFF Futbol İl Temsilcisi Sn. Hameş Şentürk 2024-2025 sezonundaki uygulamalarla ilgili bilgi vererek, güzel ve adaletli bir sezon olması adına çok çalışacaklarını ifade ederek, spor kulüplerimize başarılar dileğinde bulunarak kura çekimine geçilmiştir.

Süper Amatör Lig (SAL) müsabakaları 05 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olup, tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER