© Sporanki 2010

3 futbolcu daha Hacettepe'ye!

GHA' da yer alan habere göre; Gençlerbirliği, altyapıdan yetişen futbolcularından 22 yaşındaki Gökhan Altıparmak, 23 yaşındaki Ataberk Gök ve 18 yaşındaki İbrahim Baran Kayikci'yi TFF 3. Lig ekiplerinden Hacettepe 1945'e kiraladı.

Daha önce Musa ve Abdullah Şahindere'yi de aynı kulübe gönderen Gençlerbirliği'nin bu kulüpteki kiralık oyuncu sayısı 5'e yükseldi.

Gençlerbirliği'nde Zafer Göktuğ Erdem'in de takım aradığı öğrenildi. Göktuğ'un da ayrılmasıyla geçen sezondan altyapı oyuncu sayısı iki olacak.

Kırmızı-siyahlılarda geçen sezon da kadroda bulunan kaleci Atalay Gökçe ile Eralp Aydın bu sezon da takımla devam ediyor.

Geçen sezon devre arasında gelen isimlerden Ahmet Buğra Güven de kendisine takım ararken, Harun Batuhan Ceyhan ve Muhammet Baha Yetim kulüpten ayrıldı.

Gençlerbirliği, daha önce Baran Başyiğit'i Orduspor 1967 A.Ş.'ye, Ahmet Enes Akkan, Seyit Ali Kahya ve Kağan Özkan'ı Nevşehir Belediyespor'a Arda Tuzcu'yu ise Arnavutköy Belediyespor'a kiralamıştı.

Antrenmanlara katılmayan Ulusoy Mert Kabasakal'ın ise geleceği belirsiz durumda.

Kırmızı-siyahlılarda Hüseyincan Kırıkcı da takımdan ayrılarak Çaykur Rizespor ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. İki kulübün anlaşması sonucunda Hüseyincan'a lisans çıkarıldı. Gençlerbirliği'nin bu transferden 1.5 milyon TL civarında bir gelir elde edeceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER