© Sporanki 2010

A Millî Takım'da Karadağ Maçının Hazırlıkları Sürüyor

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak A Millî Takımımız, hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya, aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. Fitness salonunda 15 dakikalık bir antrenman hazırlığı gerçekleştiren oyuncular sahaya geldikten sonra ısınma hareketlerinin ardından Karadağ maçının taktik varyasyonları üzerine çalıştı ve taktik oyun oynadı.   

A Millî Takım'ın bu akşam yaptığı antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da izledi.

Öte yandan, A Millî Takımımızın EURO 2024 kampı esnasında sol diz ön çapraz bağında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle ameliyat olan ve tedavisi süren Doğan Alemdar, bugün A Millî Takım'ın kampını ziyaret etti. Takım arkadaşlarıyla ve A Millî Takım sağlık heyetiyle görüşmek üzere Riva'ya gelen milli kalecimiz, takımın idmanını da saha kenarından izledi.   

A Millî Takımımız, yarın saat 16.30'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Karadağ maçına dönük çalışmalarına devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER