© Sporanki 2010

AASKF: Ankara mağdur edilmiştir

AASKF: Ankara mağdur edilmiştir

AASKF, Başkent'in mağdur edildiğini açıkladı. AASKF'den yapılan açıklama şu şekilde: 

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, Süper Amatör Ligden BAL Ligine Terfi esasları ile ilgili 14/08/2020 tarihinde açıklanan kararlar hakkında İlimizin mağdur edildiği ve İllere göre BAL Ligine yükselecek takım sayılarında adil davranılmadığına inanmaktayız. Bu husus ile ilgili gerekli düzenlemenin yeniden yapılacağı inancı ile TFF Amatör İşler Müdürlüğüne yapmış olduğumuz yeniden düzenleme talebimiz TFF’ye göderilmiştir.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

(Amatör İşler Müdürlüğü’ne )

2019-2020 Amatör Futbol sezonunda Covid 19 pandemi süreci ile müsabakaları durdurulan BÖLGESEL AMATÖR LİG’e yükselme ile ilgili esaslar hakkında 14/08/2020 tarihinde yapılan açıklamalar ile alınan kararların hakkaniyet ölçüsünde olmadığı özellikle ANKARA İlinin İstanbul ve bazı iller kıyaslandığında mağdur edildiği görülmüştür.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak;

BAL Liginde 6 grup ikincisi olarak 3.lige terfi ettirilmesi gerekirken mağduredilen TKİ Spor ile BAL Ligine alınması gereken en az 4 takımımız ile ilgili kararların yeniden gözden geçirilerek mağduriyetimizin giderilmesini arz ederiz.

Saygılarımızla

ANKARA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER