© Sporanki 2010

Abdullah Şahindere İspanya yolcusu…

 

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Baki Mercimek, Tivibu Spor’a canlı telefon bağlantısı yaptı. Abdullah Şahindere’nin İspanya’ya transfer olmak üzere olduğunu belirten Mercimek’in açıklamalardan derlediklerimiz şu şekilde:

-Gençlerbirliği’ne yakışan bir başlangıç olmadı. Süper Lig’de herkesi sempatiyle baktığı takım yok oldu. Ligden düştü. Bunun yaralarını sarıyoruz. Yönetim değişti. Yeni yönetimimizle Türk futbolundaki yerimizi geri almak istiyoruz.

-Transferleri yaparken zorlandık, hala da zorlanıyoruz. Lige iyi giremedik. Takım henüz oturmadı. Takım oturdukça ve 1-2 transferle birlikte Metin hocanın istediği şablon ortaya çıkacak, Yukarıya çıkabilecek bir takımın temelini atıyoruz.

-Süper Lig’deki geçmişimizi yakalamak istiyoruz önümüzdeki 2-3 yıl içinde. Tabi ki çok zor görünüyor ama umutluyuz tabiki. Arda Kızıldağ ile ilgili çok haberler çıkıyor. İsteyen takımlar var, kendisi için biçtiğimiz bir değer var ama resmi teklif şu an yok.

-Abdullah Şahindere’nin yurt dışına gitme durumu var. Vize başvurusunda bulunduk. Transfer dönemine yetişirse İspanya’ya yola çıkabilir. Onunla ilgili bir planlama var. Yazışmalar yapılıyor ama rakamlar netleşmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER