© Sporanki 2010

Ahmet Oğuz: "Daha heyecanla oynayacağım..."

Ahmet Oğuz: "Daha heyecanla oynayacağım..."

Gençlerbirliği'nin tecrübeli sağ beki Ahmet Oğuz, açıklamalarda bulundu.

Ahmet ara verilen liglerin tekrar başlaması durumunda, futbolculara hazırlanmaları için en az 20-25 günlük bir sürenin verilmesi gerektiğini söyledi.
Ahmet Oğuz, "Liglerin başlamasını bekliyoruz. Ara bizi kötü etkileyecek. Hazır bir vücudumuz vardı. Lige hazırlanmak için en az 20-25 gün verilmesi gerekiyor. Benim düşüncem bu. Ancak bu zaman verilirse eski formumuzu yakalayıp, maç oynayacak duruma geliriz." diye konuştu.
Sezon ortasında geçirdiği sakatlığın ardından, son haftalarda sürekli ilk 11'de oynayan Ahmet Oğuz, "Bu durum tabii ki beni etkiledi. Önemli olan burada insan sağlığı. Tekrar en iyi şekilde çalışıp, formayı alacağım. Futbolu çok özledim, daha  heyecanla oynayacağım." dedi. 

Ligde geride kalan maçlarla ilgili konuşan Ahmet, "Son 8 haftanın oynanması lazım. Kiminin şampiyonluk hedefi, kiminin kümede kalma hedefi var. Bizim hedefimiz ligde kalmak. Yönetenler ne karar verirse saygı göstermemiz gerekiyor. 'Devam edin' de deseler, 'Lig bitti' de deseler saygı duymamız gerekecek. En çok özlediğim şey antrenmanlarımız. Her gün evde 1.5 saate yakın antrenman yapıyorum." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER