© Sporanki 2010

Akyüz'den kombine bilet çağrısı

Yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Basından Sorumlu Asbaşkanımız Muammer Akyüz, dün oynadığımız Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Manisa FK maçı öncesi taraftarımıza kombine bilet çağrısı yapan Akyüz’ün açıklamalarının tamamı şu şekilde oldu:

“Dün deplasmanda karşılaştığımız Adanaspor karşısında oynadığımız futbol ve aldığımız bir puan elbette tam olarak beklentilerimizi karşılamadı. Ancak hep söylediğimiz üzere, yeni kurulmakta olan bir takım olarak bakıldığında geçen haftaya göre daha derli toplu bir futbol oynadığımızın ve aldığımız bir puanla ilerleyen haftalarda daha iyiye gideceğimizin göstergesi olarak önem teşkil etti.

Maçta her iki takım da iyi mücadele ettiler. Çok fazla gol pozisyonu olmadı. Buna rağmen son dakikalarda yakaladığımız fırsatlardan birini gole çevirebilseydik; üç puanla da dönebilirdik. Maça tarafsız bir gözle bakıldığında da maçın hakkı beraberlik idi.

Yeni transferlerimizin takıma uyum sağlaması, genç oyuncularımızla birlikte tam bir takım oluşturmaları elbette bir zaman alacaktır. Önemli olan o süreyi fazla puan kaybı yaşamadan atlatmaktır.

Önümüzdeki hafta yine ligimizin iyi takımlarından olan Manisa FK ile sahamızda oynayacağız. Takımımızın o maçta daha da iyi olacağını düşünüyorum. Tabii ki beklentimiz üç puan olacak.

Henüz kombinesini almamış taraftarlarımızı da bir an önce kombine biletlerini almaya davet ediyorum. Takımımızın özellikle sahamızda oynayacağı maçlarda taraftarlarımıza her zamankinden fazla ihtiyacı olduğu bilinmelidir. Desteklerini takımlarından esirgemedikleri sürece bu takımın da onlara karşılığını vereceğine inanıyorum.

İç sahadaki maçlarda taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.”

Muammer Akyüz
Basından Sorumlu Asbaşkan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER