© Sporanki 2010

Alagöz'e 35 milyon TL !

GHA'da yer alan habere göre; Gençlerbirliği, icra ve haciz işlemlerinin durması karşılığında Cantürk Alagöz'e 35 milyon TL ödeyecek.

Gençlerbirliği'nde haftaya damgasını vuran icra ve haciz şoku mutabakatla sona erdi. Kırmızı-siyahlı kulüp konuyla ilgili olarak tarafların anlaşmaya vardığını açıkladı.

GHA, gün içinde tarafların kısa bir süre önce görüştüğünü ve uzlaşma yolunda önemli adım attıklarını duyurmuştu.

GHA'nın aldığı bilgiye göre Gençlerbirliği bu anlaşma karşılığında 3 ay içinde Alagöz'e 35 milyon TL ödeme yapacak. Kırmızı-siyahlılar, zamanında ödemeyi yapamazlarsa icra yeniden devreye girecek.

Gençlerbirliği, bu anlaşmayla ana parası 69 milyon TL olan borcun yarısını ödeyerek bu yükten kurtulacak. Borcun ödenmemesi durumunda bu miktar faiziyle 100 milyon TL'ye yaklaşacak.

Kırmızı-siyahlı kulüpte haciz işlemlerinin durdurulmasının ardından kulübün Beytepe'de bulunan mülklerinin satışının önünde engel kalmamış oldu. Vergi ve SGK borçları konusunda da adımları atan Gençlerbirliği'nin yakında PORTAŞ ile bu satışı tamamlaması bekleniyor.

MUTABAKATA VARDIK

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, Cantürk Alagöz tarafından başlatılan haciz işlemleriyle ilgili olarak tarafların mutabakata vardığını açıkladı.

Kulübün açıklaması şu şekilde:

-Önceki yönetim kurulu tarafından 2023 yılı içerisinde borç adı altında alınan paralar sebebiyle kulübümüz hakkında başlatılan haciz işlemleri, tarafların mutabakatı ile sonlanmıştır.

-Kulübe ait banka hesapları, taşınmazlar ve taşıtlar üçerine konan haciz kayıtları bugün itibarıyla kaldırılmıştır.

-Kulübümüz özlenen seviyeye getirmek için özveri ile çalışmaya devam edeceğimizi, karşımıza çıkarılan zorluklara rağmen asla mücadeleden ödün vermeden her bir sorunu çözerek hedeflerimize ilerleyeceğimizin bilinmesini isteriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER