© Sporanki 2010

Ali İhsan Mutlu: "Daha güçlü bir Ankaragücü için çalışacağız”

MKE Ankaragücü Başkan adaylarından Murat Ağcabağ’ın listesinde yer alacak olan Ali İhsan Mutlu, Ağcabağ’ın basın toplantısında stratejik gelişim hedeflerini ve kısa, orta ve uzun vadeli programlarını anlatan bir konuşma ve sunum yaptı.

Ali İhsan Mutlu, Sporanki'nin derlediği konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Murat Beyin ifade ettiği gibi daha güçlü, daha büyük, daha mutlu Ankaragücü için göreve talibiz. Bizim 2 tane olmazsa olmazımız var. Bunlar sportif başarı ve mali başarı. Ankaragücü maalesef potansiyelinin çok altında kalmış durumda. Biz öncelikli olarak kurumsal ve finansal yapımızı düzeltip, tek kuruşun hesabını veren şeffaf bir yapı ile Ankaragücü’nü ilk 4 yıl içerisinde Süper Lig’de üst sıralara oynayan, Avrupa’ya katılan ve ilk 8 yıl içerisinde de Süper Lig’de şampiyonluk elde etmiş bir takım haline getireceğiz.

Kemik taraftarımızın üzerine destekçi ve sempatizan sayımızı arttırarak ülke geneline yayılacağız. Sportif ve mali anlamda profesyonellerle çalışacağız. Üniversite öğrencilerine %50 indirimli delegelik vereceğiz. Bağımsız delegeler en önem verdiğimiz konu. Delegeliği teşvik ederek delege sayısında ilk 4 yıl içinde 5 binlere ulaşacağız ve kongrelerimizi daha demokratik ortamlarda, projelerin yarıştığı bir hale getireceğiz.

Maça giriş çıkışlarda yaşanan problemleri ortadan kaldıracağız. Yılda en az 10 kez ortaokul, lise ve üniversitelerde etkinlikler düzenleyeceğiz. Ürün satış mağazalarımızı ülke geneline yayacağız. Alt yapı çok önemli. Altyapıya özel olarak eğiliyoruz. Şeffaflık adına, göreve geldiğimizde mali durumu delege ve taraftarlarımıza açıklayıp, her yıl mali toplantı düzenleyerek, o yılın performansını delegelerimizle ve taraftarımızla paylaşacağız. Özetle nerede olduğumuzu, potansiyelimizi ve neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Daha  güçlü, daha büyük ve daha mutlu bir Ankaragücü için çalışacağız” dedi.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER