© Sporanki 2010

Ali Kaan Güneren, “Ankaragücü taraftarının ateşiyle, yerimde duramadım”

Ali Kaan Güneren: Ankaragücü’nün çok ateşli bir taraftarı var

MKE Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, “Ankaragücü taraftarının ateşiyle, Ümraniyespor maçında yerimde duramadım” dedi.

TFF. 1. Ligde liderliğe yükselen MKE Ankaragücü’nün 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, BengüTürk'ten Ebru Balıkçı'ya açıklamalarda bulundu. 

En büyük hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Güneren, “7 maçtır kaybetmiyoruz kazanıyoruz. Art arda aldığımız galibiyetlerle liderliğe yükseldik. Rakiplerimizin kaybetmesi bizim için bir avantaj ama biz de tüm maçlarımızı kazandığımız için şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Genç futbolcu, başkent derbisinde Gençlerbirliği karşısında alıkları 3-0’lık galibiyetin kendileri için moral olduğunu aktardı. “ilk 11 başladığım ya da sonradan oyuna girdiğim her maç takıma katkı sağlamak istiyorum. Bunu başardığım için de mutluyum.” dedi…

-Şampiyonluk havasına girmek için çok erken 
Takımda arkadaşlık ortamının liderlikte büyük payı olduğunu söyleyen Güneren, önlerinde uzun bir yol olduğunu belirtti. “Şampiyonluk havasına girmek için çok erken. İyi gidiyoruz. Böyle devam ederse şampiyonluğa emin adımlarla yürüyeceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu. 

12 Şubat cumartesi günü Eryaman Stadında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecekleri maçın çok önemli olduğunu söyleyen Ali Kaan Güneren şu ifadeleri kullandı: 

“İstanbulspor çok iyi bir rakip öncelikle. Rakibimizi iyi analiz edip maçı kazanmak istiyoruz. İyi futbol oynayarak emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Taraftarımızın yanımızda olduğu her maçı kazandık. İçeride hiç maç kaybetmedik. Taraftarımız da bizi çok destekliyor. Bu maç onların stadı doldurmasını bekliyoruz.”

-Ankaragücü taraftarı çok ateşli, Ümraniyespor maçında yerimde duramadım
Güneren, “Ankaragücü taraftarı çok büyük ve ateşli bir taraftar, taraftar ateşini en fazla hissettiğim maç Ümraniyespor maçıydı. Yerimde duramadım açıkçası. O ateş bana çok enerji verdi. Bu maçta da Ankaragücü taraftarın coşku ve ateşini hissederek güzel bir galibiyet almak istiyoruz.” dedi.
 

Haber: Ebru Balıkçı / BengüTürk tv

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER