© Sporanki 2010

Alihan Kubalas 2 yıl sonra golünü yazdı !

Alihan Kubalas 2 yıl sonra golünü yazdı !

Ankaragücü’nün defans oyuncusu Alihan Kubalas, aylar sonra golle tanıştı. Alihan Kubalas ligdeki son golünü 12 Şubat 2018 tarihinde 1.Ligde oynanan Ç.Rizespor maçında atmıştı. Alihan, Kayserispor deplasmanında attığı golle ligdeki gol hasretini dindirdi.
Maçın ardından görüşlerini açıklayan Alihan Kubalas, “Zaten yan toplarda gol atmayı seven bir defans oyuncusuyum. Bu haftada golü atmak bana nasip oldu. Pinto geldi çok güzel bir orta yaptı. Bana da dokunmak kaldı. Zaten hafta içinde yan top çalışmıştık. 10 kişi kalmamıza rağmen Kayseri’den puanla dönmemizden dolayı mutluyuz. Ama bir yandan da puan kaybettiğimiz için buruğuz.
Önümüzde çok önemli bir Kasımpaşa maçı var. Bu maçın hazırlıklarını yapıp, taraftarlarımızın önünde puanlarla ayrılmak istiyoruz. Ligin sonu yaklaştıkça bizde de stres artıyor. Ama biz bunun üstesinden gelebilecek bir takımız. Güzel enerjiden oluşan bir takım oduğumuzu düşünüyorum. Burada güzel insanlar var. İlerleyen haftalarda ligdeki yerimizi daha fazla sağlamlaştıracağımızı inanıyorum” dedi.
SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER