© Sporanki 2010

Alihan Kubalas: "Sahalara dönüş için sabırsızlıkla bekliyoruz"

Alihan Kubalas: "Sahalara dönüş için sabırsızlıkla bekliyoruz"

Ankaragücü’nün tecrübeli futbolcusu Alihan Kubalas’tan uyarı geldi: “Çalışmak zorunda olanlar var. Çok dikkatli olmalıyız”

Alihan Kubalas, sahalara dönüş için sabırsızlıkla beklediklerini ancak her şeyden önce sağlığın geldiğini söyledi. Yaşanan zor günlerin elbette geride kalacağını ancak şu anda sabırlı olmak gerektiğini belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Öncelikle çalışmak zorunda kalan herkesin Allah yardımcısı olsun. Türkiye'de bizim sektörümüz de dahil birçok iş alanı durmuş durumda. Biz bir şekilde kendimizi koruyabiliyoruz çalışmak zorunda olanlar ve aktivitenin devam etmesi gereken meslekler var. Çok dikkatli olmalıyız" dedi.

YÜZYILDA BİR OLUYOR
Alihan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşanan süreci "Devletimiz de bu konuda, söylendiği kadarını biliyoruz, erken tedbirler aldı. Tabii bu virüs küresel aynı zaman da ulusal da bir olay; her ulusun kendi sınırları içine çekilip, her bireyin kendi hanesine çekilip herkesin kendini koruması gerekiyor. Dünya yüzyılda bir böyle bir salgınla karşılaşmış. Yüzyıl önce İspanyol gribi olmuş; bizim gördüğümüz dönemlerde de domuz gribiydi, kuş gribiydi gibi vakalar oldu. Sağlık şakaya gelmeyen bir şey" şeklinde değerlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER