© Sporanki 2010

Altay Bayındır'ı aldılar, şimdi hedefleri Montella ve Kerem Aktürkoğlu

Transfer Haberleri, Montella Haberleri , Kerem Aktürkoğlu Haberleri, Altay Bayındır Haberleri, Milli Takım Haberleri

Radyospor ve Ajansspor Muhabiri Transfer Gurmesi Salim Manav'ın haberine göre,Bu sezon beklenen performansa yaklaşamayan Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag'a son şansı verdi.

Hollandalı teknik adamla yolları ayırmaya yaklaşan İngiliz ekibi listeye Montella'yı aldı. Takımın Premier Lig'de 14. sırada yer alması ve tüm kulvarlarda yalnızca üç galibiyet alabilmesi Ten Hag’ın görevden alınma ihtimalini gündeme getirdi.

Montella, Türkiye A Milli Futbol Takımı başında 17 maçta görev aldı. İtalyan teknik adam bu maçlarda 9 galibiyet 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Altay Bayındır'ı, Devamlı ilk 11 oynattığı Onana'nın hatalarına rağmen ilk 11 oynatmayan Ten Hag'ın ayrılması ile Altay Bayındır'ın da ilk 11 için şansı yükselecek.

Ayrıca Manchester United, Kerem Aktürkoğlu ile de ilgileniyor..

Ünlü Transfer Muhabiri Sports Digitale Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, "Kerem Aktürkoğlu için Manchester United, Ocak veya yaz transfer döneminde 35-40 milyon euro civarında bir teklif yapacak. Manchester United, Kerem Aktürkoğlu'nun son maçlarına gözlemci gönderip transfer listesine aldı."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER