© Sporanki 2010

Altındağspor çok mutlu 1-0

ALTINDAĞSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Altındağspor, 15. Hafta mücadelesinde Çarşambaspor’u konuk etti. Play-off iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan başkent ekibi, üç puana Alperen Doğan’ın golüyle ulaştı.

Maç öncesi önemli eksikleri bulunan Altındağspor, buna karşın birçok gol fırsatı yakaladı. Teknik Direktör Ali Sarı’nın öğrencileri golü, 71. Dakikada yıldız oyuncusu Alperen Doğan ile buldu. 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 4’üncü golüne imza attı.

“Maçın daha ilk yarısında üç farklı üstünlüğü yakalayabilirdik” diyen Ali Sarı, “Bazen olmayınca da olmuyor. Pozisyonları kaçırmak,atmaktan daha zordu. Ama oyuncularım maçı hiç bırakmadı. Hep golü düşündü, istedi ve fırsat aradı. Bu aslında üç puandan daha önemliydi bizim için” ifadesini kullandı.

Kulüp Başkanı Hakan Karakaya ise play-off iddialarına dikkat çekti. Karakaya, şunları söyledi:
“Kazanamasaydık, hedefimizden uzaklaşmış olacaktık. Teknik ekibi ve futbolcularımı kutluyorum. Takımımızı inşallah daha yukarılara taşıyacağız.”

Altındağspor, ligin 16. Haftasında deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyesi ile karşılaşacak. 5 Aralık’ta oynanacak mücadele, saat 13.00’te başlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER