© Sporanki 2010

Amatörden sağlık çalışanları için yüz koruma siperliği

Amatörden sağlık çalışanları için yüz koruma siperliği

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğluile federasyon yönetim kurulu üyesi ve Alesta Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Vahide Albuztarafından 400 adet yüz koruma siperliği Ankara Şehir Hastanesi yetkililerine teslim edildi.

Koronavirüspandemisi tüm dünyada ve ülkemizde yayılmasını sürdürüyor. Koronavirüsle mücadelemiz de her alanda devam ederken toplum olarak tam bir seferberlik içerisinde virüsü alt edebilmek için çalışıyoruz. En önde sağlık emekçileri olmak üzere tüm bakanlıklar, belediyeler, kurum ve kuruluşlar, spor federasyonları, spor kulüpleri, sivil toplum örgütleri, enerjisini koronavirüsünden kurtulmak için harcıyor. Kovid 19 virüsünün yayılmasının önüne geçmek için tıbbi maskeler de adeta yaşamımızın bir parçası haline geldi. Sokağa maskesiz çıkamaz olduk. Toplumun maske ihtiyacını karşılamak için de seferber olduk.
Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Ankara ASKF) ve Alesta Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği ile hazırlanan 400 adet yüz koruma siperliği Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Federasyon yönetim kurulu üyesi ve Alesta Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Vahide Albuz tarafından sağlık personelinin kullanması için Ankara Şehir Hastanesi yetkililerine teslim edildi.
Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, koronavirüsle mücadelede en ön safta mücadele eden sağlık personeline özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “ Koronavirüsün tüm dünyaya yayılması, insan yaşamına mal olması hepimizi üzüyor. Salgının başından itibaren kendi canlarını adeta feda ederek virüsle mücadelede en safta çalışan sağlık personelimiz için biz de Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak elimizi taşın altına koyup birşeyler yapmak istedik. Bu noktada federasyonumuzun da yönetim kurulu üyesi olan Alesta Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Vahide Albuz ‘la birlikte sağlık personelimiz için yüz siperliği imal ederek Ankara Şehir Hastanesi yetkililerine teslim ettik. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER