© Sporanki 2010

Ampute Futbol Milli Takımı hazır  

TBESF'nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ampute Futbol Dünya Kupası Hazırlık Kampı, 21 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Antalya Voyage Otel'de yapıldı.
 

30 Eylül- 9 Ekim’de 24 Ülkenin katılımı ile İstanbul’da düzenlenecek olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında düzenlenen kamp sona erdi.

Günde çift idman yapan milliler. Farklı teknolojiler sayesinde performans ölçüm ve arttırma çalışmaları da yaptı.

İlk meşaleyi yaktık!

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak Kampın adeta bir aile ortamında gerçekleştirildiğini belirterek, 22 sporcu 7 teknik ekip ile gerçekleşen kampımız takım birlik bütünlüğü için güzel bir başlangıç oldu. 2022 dünya kupasının ilk meşalesini bu kamp ile yaktık. Hazırlık kampımızı Ampute Futbol liglerimizin devre arasında yaptığımız için genel anlamda Oyun felsefemizi oturtmak, takım birlik ve beraberliğini sağlamlaştırmak için daha çok taktik ve teknik anlamda antrenmanlar yaptık.

Başkanın ziyareti büyük moral oldu!  

 Sayın Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Muaz Ergezen ve yönetim kurulu üyelerimizin kampımızı ziyaret etmesi bizlerle beraber 2 gün geçirmesi de takımımıza pozitif enerji kattı.

Dünya kupasının önemini arkadaşlarımıza anlattık. Bu kupanın ülkemiz için ne kadar önemli olduğu vurgusunu yaptık. Fiziksel testlerimizi, ölçümlerimizi de gerçekleştirdik. Verileri tam görebilmemiz adına önümüzdeki kamplarda test sonuçlarımıza göre fiziksel değerlendirmeler yapacağız. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER