© Sporanki 2010

Ankara, halterde de güçlü!

Kırıkkale’de düzenlenen İllerarası Türkiye Halter Şampiyona’sına katılan Ankaragücü  halter takımları, 8 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek, kadınlar halter dalında Şampiyon olarak altın kupanın sahibi oldu. Erkek halter takımı ise ikinci olarak gümüş kupayı kazandı.

Kadın halter sporculararı;+87 kg’da İnci Kaya birinci, +87 kg’da Merve Çöpatlamaz birinci, 59 kg’da Ayşe Funda Tatlıoğlu birinci, 71 kg’da Cemanur Hatun Kösek birinci, 55 kg’da Buse Erdoğdu ikinci ve ve 55 kg’da Heval Ünver üçüncü oldu. Erkek halter takımımızda ise 61 kg’da Burak Çılğın birinci, 67 kg’da İsa Güngör birinci, 73 kg’da Oğuzhan Çini birinci, 81 kg’da Utku Açıkgöz birinci ve 73 kg’da Batugan Taş ikinci oldu.

Kazanılan kupalardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden halter takımı antrenörleri Halil İbrahim Turan ve Ertan Mert, “Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Fatih Mert ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Kazandığımız bu başarılar büyük Ankaragücü taraftarına armağan olsun. Ankaragücü’ne bir altın bir gümüş kupayla birlikte 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandırdığımız için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER