© Sporanki 2010

Ankaragüçlü futbolcular maç sonu neler dedi?

Ankaragücü'nün Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından Yasin Güreler, Jese Rodrigues ve  Tolga Ciğerci maçı değerlendirdi...

Antalyaspor'un son 3 maçı kazandığını, kendilerinin 4 haftadır kaybetmediğini ifade eden Yasin "Dünya Kupası'nın bize iyi geleceğini biliyorduk. Uzun süredir Antalya'da iyi çalıştık. 90 dakika iyi mücadele ettik.  Yakaladığımız pozisyonları değerlendirip sahadan 3 puanla ayrıldık. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.

Jese Rodrigues galibiyet ve attığı gol için mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben gol attım. Ama takım iyi mücadele etti. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alıp iyi bir sezon geçirerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Antalyaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Tolga Ciğerci, "Zor maç olacağını biliyorduk. Ona göre çalıştık. Antalyaspor'un zaaflarını ve iyi yönlerini biliyorduk. İlk yarının son bölümünde biraz bocaladık ama ikinci yarıda istediğimiz aldık" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER