© Sporanki 2010

Ankaragüçlü futbolcular Trabzonspor maçı için ne dediler?

Ankaragüçlü futbolcular Trabzonspor maçı için ne dediler?

TRABZONPOR - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI KARŞILAŞMANIN HEMEN ARDINDAN SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZDA DEĞERLENDİRİLDİ...

https://www.youtube.com/watch?v=W7DjtHMlBwI&feature=youtu.be

Ankaragücü'nde futbolcular Ricardo Faty, Michal Pazdan ve Tiago Pinto, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundular. 

Ricardo Faty

"Bizim için zor bir maçtı. Geçen hafta farklı, bu hafta farklı pozisyonda oynadım ama nerede oynadığımın önemi yok. Önemli olan takımın iyi olması. Yeni bir hocamız geldi, bir enerji yakaladık. 1 puan için mutluyuz. Bu 1 puan geleceğe iyi bakmak için çok önemli.

Geçen hafta zorlu bir rakibe karşı oynadık. Başakşehir de Trabzonspor da zorlu rakipler. Bugün erken gol yiyince işlerimiz daha zorlaştı. Bugünkü 1 puan çok önemliydi"


Michak Pazdan

"Maçın başında gol yememiz bizim için şanssızlıktı. Golü yedikten sonra başımızı yere eğmedik. Top oynamaya çalıştık ve o yüzden 1 puanı aldık. Hak ettiğimiz bir puan aldık" 

Tiago Pinto

"Bugün kendi pozisyonumdan farklı oynadım. Hocamız görev verdiği sürece her pozisyonda oynarım. Sağ bekte kendimi iyi hissettim. İyi de oynadığımı düşünüyorum. 1 puan bizim için önemliydi. Hala hayatta olduğumuzun kanıtıydı. Trabzonspor'u da tebrik etmek isterim. Buraya kadar iyi geldiler" 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER