© Sporanki 2010

Ankaragücü 6 puanlık maça çıkıyor...

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak yönetiminde son 2 maçını kayıpsız geçen Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Denizlispor'un 12 puan ve averajla 17. sırada bulunduğu ligde MKE Ankaragücü, 9 puan ve averajla 20. basamakta yer alıyor.

Ligde oynadığı 13 maçta 9 puan alabilen sarı-lacivertlilerin, 3 maçlık yenilmezlik serisi hafta içi Beşiktaş karşısında sona erdi.

Bu sezon dış sahada Fraport TAV Antalyaspor ve Fatih Karagümrük'le birlikte galibiyeti olmayan üç takımdan biri olan MKE Ankaragücü, deplasmandaki son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Denizlispor karşısında almıştı.

Ligde 25 Temmuz'da Denizli'de 3 puan alan sarı-lacivertliler, bu sezonki 6 dış saha maçında 2 beraberlik, 4 yenilgi aldı.

Sarı-lacivertlilerde, Beşiktaş maçında sakatlanan ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak Emre Güral ve Michal Pazdan Denizli deplasmanında forma giyemeyecek. 

Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde çıktığı 2 maçı da kazanan Yukatel Denizlispor, 12 puanda bulunuyor.

41.RANDEVU 

MKE Ankaragücü ile Denizlispor 41. randevuya çıkacak.  MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Denizlispor ile daha önce 40 kez karşılaştı.

Ankaragücü bu maçlarda 17 galibiyet elde ederken, 17 maçta berabere bitti. 6 maçı ise Denizlispor kazandı.

Söz konusu maçlarda sarı - lacivertliler kalesinde 39 gol görürken, rakip filelere 56 gol attı.

Denizli'de oynanan karşılaşmalarda da Ankaragücü'nün üstünlüğü göze çarptı.

Başkent ekibi Denizli'de oynanan 20 maçın 6'sını kazanmaya başladı. 5 maçı ise ev sahibi ekip kazandı. 9 maç berabere bitti.  Geçen sezon Eryaman Stadı'ndaki maç 2-2 berabere biterken, Denizli'deki müsabakayı Başkent ekibi 1-0 kazanmıştı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER