© Sporanki 2010

Ankaragücü Başkan Yardımcısı Tamer Açar: '' Tüm dosyaları temizleme gayretindeyiz''

Ankaragücü Başkan Yardımcısı Tamer Açar: '' Tüm dosyaları temizleme gayretindeyiz''

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde Başkan Yardımcısı Tamer Açar, transfer yapıp yapamayacakları konusuna açıklık getirdi. Radyospor’a konuşan Açar, -3 puan cezası almayacaklarına inandığını dile getirdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Tamer Açar’ın açıklamaları şöyle:

Tamer Açar: “Galatasaray maçında aldığımız puana seviniyoruz”
Antalya’da kamp yapıyoruz. Ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Ligin ilk yarısında kazanamadığımız maçlar var. Galatasaray maçında 2-0’dan 2-2’yi yakalamak önemliydi. Özellikle deplasmanda aldığımız 1 puana seviniyoruz. Bir özgüven eksikliği var. Onu da gidereceğimizi düşünüyorum.

Ankaragücü’nün kaç tane dosyası var?
5 tane dosya sayısı yok. Normalde 39 tane dosya var. 5 tane olan dosya, -3 puanla alakalı. Hallettiğimiz dosyalar büyük dosyalar. Transfer yasağını aşmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Bize yardımcı olan arkadaşlarımız var, ulaşamadığımız arkadaşlar var. -3 puanla ilgili bir sorun yaşamayız diye düşünüyorum.

Tamer Açar: “Tüm dosyaları temizleme gayreti içindeyiz”
Transfer yasağının aşılması için 26 tane dosya var. Mahkemeye ilave edilmiş 13 tane daha dosya var. Hepsini temizleme gayreti içindeyiz. Zor bir dönemde göreve geldik.

Tamer Açar: “Hopf’a ulaşamıyoruz, ilerleme kaydedemiyoruz”
Bizim şu anda ön anlaşma yaptığımız oyuncu yok. Bu dosyaları halletmeden olmaz. Zor dosyalar var. Hopf dosyası var. 2 milyon Euro gibi bir dosyası var. Ulaşamıyoruz bile kendisine. İlerleme kaydedemiyoruz. Sıkıntılı dosyalarımız var.

Tamer Açar: “8 hafta oynayan birine 2 milyon Euro vermek aklımıza yatmıyor”
8 hafta futbol oynamış bir arkadaşın 2 milyon Euro gibi bir ücret istemesi kafamıza yatmıyor. Doğru değil bu. İnsanların da biraz vicdanlı olması lazım. Bu camianın yaşaması için bazı insanların da fedakarlık yapması gerek. Bizle anlaşan yerli, yabancı futbolcular var. Ama Hopf konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

Tamer Açar: “Transferi açamazsak bile ligde kalacağımıza inanıyoruz”
Başkanımızın da açıklamaları var. O da iyi bir Ankaragücü taraftarıdır. Transferin açılmasını çok istiyoruz. Başkanımız açılırsa çok mutlu olacaktır. En çok mutlu olacak insanlardan biridir. Ben de o da derneklerden geldik. Biz umudumuzu kaybetmedik. Transfer tahtası açılmazsa bile ligde kalacağımıza inanıyoruz. Geldiğimizden bu yana 15 milyon gibi bir ödeme yaptık. Transferi açamazsak bile ligde kalacağımız umudunu taşıyoruz.

Kaynak: Ajansspor.com 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER