© Sporanki 2010

Ankaragücü bu stada gidecek!

Bursa Nilüfer Futbol kulübü'nün Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turundaki rakibi MKE Ankaragücü oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kurada Ankaragücü'nün rakibi Bursa temsilcisi Bursa Nilüfer FK oldu.

NİLÜFER FK'NIN KISA GEÇMİŞİ! 

Bursa'daki amatör kulüp 2022 yılında yönetimi Nilüfer Belediyesi tarafından devralınarak ismi Nilüfer Belediye Futbol Kulübü olarak değiştirildi.

2023-24 sezonunda kulüp şampiyon olarak tarihinde ilk kez 3. Lige yükseldi. 2024-25 sezonu öncesinde kulübün ismi Bursa Nilüfer FK olarak değiştirildi.

Bursa'nın parlayan yıldızı Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, 2023-2024 futbol sezonunu zirvede tamamladı. Bölgesel Amatör Lig'de gösterdiği üstün performans ile takipçilerini geride bırakan kulüp, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Tüm sezon boyunca gösterdiği düzenli performans ve sahada sergilediği üstün takım ruhu ile dikkatleri üzerine çeken kulüp, rakiplerini yenerek puan sıralamasında en üst sırayı garantiledi. Elde edilen bu başarı, disiplinli antrenmanlar ve oyuncuların saha içi uyumunun bir sonucu olarak değerlendirildi.

Takımın teknik direktörü, Pablo Martin Batalla, zaferin ardından oyuncuların sıkı çalışmasını ve katılımlarını öne çıkardı, taraftarlardan gelen büyük desteği özellikle vurgulayarak başarının tümüyle Nilüfer camiasına ait olduğunu söyledi. Kulüp başkanı da bu başarının, uzun vadeli planlar ve doğru stratejilerle kazanıldığını ifade ederken, kulübün önümüzdeki sezonlar için de büyük hedeflerinin olduğunun altını çizdi.

Takım maçlarını 6900 kişilik İbrahm Yazıcı Stadı'nda oynuyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER