© Sporanki 2010

Ankaragücü için bir maçtan daha ötesi !

Ankaragücü için bir maçtan daha ötesi !

SPORANKİ TARAFINDAN HAZIRLANAN "ANKARAGÜCÜ STADI" BELGESELİMİZİ BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=Q_orazNO5mM&t=8s

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28. hafta maçında MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Eryaman Stadyumu’nda yarın saat 21:00’de oynanacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak.
Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 28. haftasında Eryaman Stadyumu’nda, Medipol Başakşehir FK ile mücadele edecek olan Ankaragücü'nde sakat oyuncu bulunmazken, Kulussiç cezalı durumda. 
Lige verilen korona arası sonrası geçen hafta Gaziantep deplasmanından bir puanla dönen MKE Ankaragücü’nde hedef galibiyet. 24 puanla 17. sırada bulunan başkent ekibi Başakşehir karşısında puan alarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Başakşehir ise Ankara’da galip gelerek şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.
MERT: YARIŞ ZORLU GEÇECEK
Kalan 7 maçta zorlu bir yarış olacağının altını çizerek MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert, "MKE Ankaragücü olarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. Süreç zorlu geçiyor. Tabii ki rakiplerimiz de aynı düşünce içerisinde. Bu sene erken bir kopma olmadı. Önümüzde 7 maç daha var. Belki 5 takım daha yoğun hissediyor ama 6-7 takımın hala kümede kalma konusunda net olmadığını görüyoruz. Onun için bu yarış zorlu geçecek” diye konuştu.
MKE Ankaragücü, Başakşehir maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde sürdürdü. Takımda, Orkan Çınar’ın sakatlığı devam ederken, Gaziantep FK maçında sarı kart gören Ante Kulusic, Medipol Başakşehir FK maçında forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER