© Sporanki 2010

Ankaragücü için yeniden başlangıç maçı olsun

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 12. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.Eryaman Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Lig'in 11. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan MKE Ankaragücü'nün ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

Ligde bir maçı eksik olan, bir haftayı da bay geçen sarı-lacivertli takım, oynadığı 9 karşılaşmada 2 beraberlik, 7 mağlubiyet sonucunda 2 puanla 21. ve son sırada yer alıyor.

İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi MKE Ankaragücü'nde cezalı oyuncu bulunmuyor.

Başkent ekibinde 6 tane korona vakalı futbolcu var. Pazdan'ın ise ayak parmağında bir sakatlık bulunuyor. 

Ankaragücü Kulüp antrenörü Mustafa Dalcı karşılaşma öncesi Sporanki'nin sorularını yanıtladı.

Mustafa Dalcı yaptığı açıklamada; 

“Antalyaspor maçında hak etmediğimiz bir yenilgi aldığımızı düşünüyorum. Başa baş geçen bir maç oldu. Ama maalesef yediğimiz bir gole karşılık veremedik ve kaybettik. Yarınki rakibimiz Konyaspor. Konyaspor takımı ligin iyi takımlarından. Onlarla zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız.

Ama bizde kazanmak için sahaya çıkacağız. Hafta başından bu yana maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hem rakibimizi analiz ettik, hem de kendimiz için taktik varyasyonları denedik. Takımımızda kulübümüzün de açıkladığı gibi bazı korona vakaları var. Bu maça da oldukça eksik bir kadroyla çıkacağız. Ancak biz Ankaragücü takımı olarak sahaya her türlü galibiyet için çıkarız. Eğer 11 kişi Ankaragücü formasıyla sahaya çıkıyorsa bu yeterlidir. Ankaragücü’ne yakışır mücadelemizi edeceğiz ve camiamız için sahadan ilk galibiyetimizi elde etmek için savaşacağız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER