© Sporanki 2010

Ankaragücü Kulübü'nün aylık gideri ne kadar belli oldu!

Mke Ankaragücü Haberleri, Ankaragücü Haberleri, Ankaragücü'ne dair son dakika haberleri dolu dolu Sporanki' de..

Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, Ankaragücü Kulübü'nün aylık 2 milyon Euro ödeme yaptığını belirtti.

Göreve geldikleri ilk günden beri kulübe maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşatmadıklarını anlatan Fırat, ödemelerle ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı. 

"Ankaragücü bugün yönetimimizin verdiği desteklerle ayakta duruyor. Kamu kuruluşlarımızdan da destek olmalarını bekliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yönetim kurulumuzun kendi gücüyle kulübümüzü ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Yaptıklarımızı her platformda anlatarak, bunun çığırtkanlığını yapmadık. Bu kulübün maddi manevi ne ihtiyacı varsa yönetimimizle karşıladık. Ara transfer döneminde ne eksiğimiz varsa hepsini tamamlayacağız" diyerek transfer sinyali verdi. 

Fırat sözlerini şöyle sürdürdü, "Maddi anlamda dışarıdan katkı gelmiyor ama bunu bahane etmiyoruz. Taraftarın yüzünü güldürmek zorundayız ve takımı Süper Lig'e çıkarmalıyız. Maddi olarak gerçekten elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Aylık 2 milyon euro ödememiz var. Bunun yüzde 65'i futbolcu maaşı. Bu parayı yönetim kurulumuzla ve ben başkan olarak üzerimize düşeni yaparak karşılıyoruz. Eylül sonu itibariyle hiçbir futbolcuya borcumuz yok. Vergi, sigorta borçlarını da yapılandırıyoruz. 'Borcu yoktur.' yazılarımızı aldık. Şahsi gayrimenkullerimizi ipotek olarak gösterdik." ifadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER