© Sporanki 2010

Ankaragücü'nün rakibi Fenerbahçe'de son durumlar

Ankaragücü'nün rakibi Fenerbahçe'de son durumlar

Ankaragücü'nün bu haftaki rakibi Fenerbahçe'de, Alanya maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Emre Belözoğlu’nu, Ersun Yanal'ın Ankaragücükarşısında yeniden ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe’de ayrıca Deniz Türüç ve Hasan Ali Kaldırımı'nda Ankaragücü ile oynanacak maçta ilk 11’de sahaya çıkma ihtimali var.

Fenerbahçe'de Alper Potuk TFF Kadrosuna bildirilmemişti. Stoper Sadık Çiftpınar'ın ise sakatlığı devam ediyor.

İstanbul temsilcisine geçen yıl Ankaragücü'nden transfer olan Ankaragücü'nün eski kalecisi Altay Bayındır ise sarı kart sınırında, Ankaragücü ile oynanacak maçta sarı kart görmesi halinde Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı maçta cezalı duruma düşecek.

Ersun Yanal'ın, Sarı kart sınırında olan Fenerbahçe'nin as ön liberosu ve en çok koşan oyuncusu Luis Gustavo'yu ise Ankaragücü maçında dinlendirme ihtimalinin olduğu ise bir başka önemli gelişme...

Fenerbahçe'de sarı kart sınırında olan bir başka oyuncu ise Vedat Muriç. Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile birlikte Luiz Gustavo ve Vedat Muriç de Ankaragücü maçında kart görmeleri halinde Galatasaray maçında sahadaki yerlerini alamayacak..

Ankaragücü yönetimi ulusal basına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe maçından mutlak 3 puan beklediklerini ve sahaya takımın 3 puan için çıkacağının altını çizdiler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER