© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde yeni teknik adam içeriden mi dışarıdan mı olacak?

Ankaragücü'nde yeni teknik adam içeriden mi dışarıdan mı olacak?

Süper Lig’in 28.Haftasında Başakşehir FK’ya mağlup olduktan sonra teknik direktör değişimine giden Ankaragücü yeni teknik direktörünü arıyor.

Başkent ekibinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile bugün yollar ayrılmıştı. Başkan Fatih Mert; “Hocamız Mustafa Reşit Akçay ile Trabzonspor ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamaların kulübümüzü ve kendisini sıkıntıya sokmaması adına sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. “şeklinde yaptığı açıklama ile Akçay’la yolları ayırdıklarını belirtmişti.

Mustafa Reşit Akçay, Ankaragücü ile 9 maça çıkmıştı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4’de yenilgi almıştı.

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Başkent ekibinde yeni teknik direktörün ise en kısa zamanda belirlenmesi için hemen çalışmalara başlandı. Sarı – lacivertli yöneticilerin gündeminde ise bazı isimler var.

Ankaragücü yönetimi bugün akşam yeni teknik direktörü belirlemek için bir toplantı yaptı. Geç saatlere kadar süren toplantı da bir sonucun çıkmadığı öğrenildi.

Sarı – lacivertli yöneticilerin bugün için yeni teknik adam kulüp içinden mi, yoksa dışından mı olacak bunu tartıştığı öğrenildi.

Dışarıdan gelecek teknik adam konusunda gündemdeki isim olarak; takımı Süper Lige çıkaran hoca İsmail Kartal, takımın eski starlarından eski

Sivasspor teknik direktörü Hakan Keleş ile tecrübeli teknik adamlar Samet Aybaba , Yücel İldiz ve Tolunay Kafkas’ın isimleri geçiyor.

Yeni teknik direktör olarak kulüp içinde adaylar da var. Bu sezonun başında takımı çalıştıran Aykan Atik – Adnan Erkan ikilisine yeniden görev verilebilir. Başka bir aday da Mustafa Reşit Akçay’ın yardımcısı olarak kulüpte Akçay döneminde görev alan Mustafa Dalcı. Atik – Erkan ikilisi bu sezon takımın başında 4 maça çıktılar. Bu maçlarda takım 1 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Mustafa Dalcı ise sezon başında Osmanlıspor teknik direktörlüğü yaptıktan sonra Akçay’ın yardımcısı olarak takımda görev almıştı. Dalcı’nın futbolcularla iyi ilişki kurduğu gözleniyordu.

Ankaragücü yönetiminin kararını en kısa zamanda vermesi bekleniyor.

SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER