© Sporanki 2010

Ankaragücü, PFDK'ya sevk edildi

Ankaragücü, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Fraport TAV Antalyaspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

MKE Ankaragücü, 20 Ağustos tarihinde Badnırmaspor ile oynadığı özel müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. Maddesi ile Özel Müsabaka ve Turnuva Talimatı'nın 6. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi.

6. Madde: "Özel müsabaka ve turnuvalarda kulübüne tescilli olan futbolcular oynayabilir.Bununla birlikte TFF’ye bağlı diğer kulüplerde tescilli en fazla 2 futbolcu, bu futbolcuların tescilli oldukları kulüplerin yazılı onayının alınması şartıyla oynatılabilir." şeklinde...

Alınan karar şu şekilde: 

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü'nün 20.08.2020 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ - ROYAL HASTANESİ BANDIRMASPOR özel müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. Maddesi ile Özel Müsabaka ve Turnuva Talimatı'nın 6. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER