© Sporanki 2010

Ankaragücü, Renat Dadashov transferinde mutlu sona yakın...

Ankaragücü, ilk kez Sporanki'nin haberleştirdiği Renat Dadashov transferinde mutlu sona yakın.

Başkent ekibi, geçtiğimiz sezon Süper Ligde Hatayaspor formasını giyen Azerbaycanlı santrfor Renat Dadashov'u transfer etmek için Türkiye'ye getirdi.

Sarı – lacivertliler, oyuncu ve temsilcisi ile her konuda anlaştılar. Ancak kulübü Grasshoppers ile olan pazarlıklar transferin gecikmesine neden oldu. Oyuncuyu bonservisi ile alacak olan Ankaragücü, İsviçre kulübü ile olan ufak pürüzleri sonlandırmaya çalışıyor. Dadashov'un sağlık kontrolünden geçtikten sonra Ankaragücü'ne imza atması bekleniyor. Teknik direktör Cihat Arslan'ın bir çok obsyon içinde Dadashov'da daha çok istekli olması nedeniyle, yönetimin bu oyuncuyu transfer etmek için oldukça fedakar davrandığı öğrenildi. 

Renat Dadashov geçtiğimiz sezon Grasshoppers formasıyla 4 lig, 1 kupa maçı; Hatayspor foması ile de 31 lig, 2 kupa maçı olmak üzere toplam 37 resmi maçta görev aldı. İsviçre Ligi’nde 1, Süper Ligde 6 olmak üzere toplam 7 gol attı.

Oyuncu 2022 – 2023 sezonunda ise 34 lig maçında, 8 gol, 5 asist katkısı vermişti. 25 yaşındaki oyuncu Almanya Rüdesheim doğumlu. Alman alt yapısı alan Dadaşov futbola Almanya’nın Wehen takımında başladı. Renat Dadashov, bu sezon 3.Haftası oynanan İsviçre Liginde takımının formasını hiç giyememişti. 

SPORANKİ ÖZEL…

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER