© Sporanki 2010

Ankaragücü’nde bugün neler oldu?

Ankaragücü bugün çok yoğun bir gündemi geride bıraktı. Sarı – lacivertli kulüp bir yandan transfer çalışmalarını devam ederken, diğer yandan da kamp çalışmalarını sürdürdü.

PELKAS OLMADI!

Ankaragücü ile Pelkas'ın yolları kesişmedi. Başkent ekibi uzun süredir sürdürdüğü görüşmelerden sonuç alamadı. Yunan oyuncu Dimitrios Pelkas ile akşam saatlerinde yapılan son görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. İki taraf arasında yaşanan olumlu pazarlıklar sonuç vermedi.  Başkent ekibi başka alternatiflere yönelecek. 

RAFAL TAMAM GİBİ

Ankaragücü, Bundesliga ekiplerinden Augsburg'un Polonyalı kaleci Rafal Gikiewicz ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Polonyalı kaleci Rafal ile 1+1 yıllık sözleşmesi imzalanması bekleniyor. 

ALPER ULUDAĞ GÜNDEMDE!

Başkent ekibi, geçtiğimiz sezonu Giresunspor’da geçiren sol bek Alper Uludağ’ı ile ilgileniyor.  Alper Uludağ, geçen sezon 31 maçta forma giyip, 2350 dakika süre almıştı. Ankaragücü'nde yerli bir sol bek alınması planlamıştı. Bu oyuncunun Alper olması bekleniyor. 

DİACK AYRILDI

Fransa’nın Nantes takımına transfer olan Lamine Diack, bugün Bolu kampında takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Ankaragücü, Diack transferinden 400 bin Euro para ile birlikte bir sonraki satıştan %20 pay alacak. Oyuncu Nantes’a 2 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandı.

KAMPTA BUGÜN!

Ankaragücü, Bolu kampını sürdürdü. Sabah antremanında güç ve kondisyona dayalı çalışma yapan sari – lacivertlier, öğleden sonrada bir hazırlık maçı oynadılar. 1.Lig takımlarından Eyüpspor ile oynanan karşılaşma 4-1 Eyüpspor takımının lehine sonuçlandı. Maçın sonucu taraftarların  tepkisini çekti.

Ankaragücü, ilk hazırlık maçında Çorum FK ile 1-1 berabere kalmıştı. Başkent ekibi Bolu kampını tamalayıp Başkent’e dönecek ve hazırlıklarının bundan sonraki bölümünü Beştepe’de sürdürecek.

TSYD TURNUVASI KONYA’DA!

TSYD Ankara Şubesinin geleneksel turnuvasında program belli oldu. Dernek yönetimi bu sezonki turnuvada Ankaragücü – Gençlerbirliği finalini arzulamışlardı. Ancak Eryaman Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle bu maç gerçekleşmedi. Ankaragücü, TSYD Kupası’nda Konya’da Konyaspor ile karşılaşacak.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER