© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde günün gelişmeleri...

Ankaragücü’nde sezon başı kampına hala katılmayan Tolga Ciğerci ve Efkan Bekiroğlu belirsizliği sürüyor. Süper Lig ekiplerinden transfer teklifi alan Tolga Ciğerci ve Efkan Bekiroğlu'na kampa katılması için ihtarname gönderen Ankaragücü’nde bekleyiş devam ediyor. Oyunculara “Ya gelip devam edin, ya da istediğimiz bonservis ücretini getirin” diye haber gönderilirken, 2 oyuncunun da Kayseri kampına katılması bekleniyor.

Eski Ankaragücü ve Beşiktaş futbolcusu Ahmet Dursun, teknik direktör Cihat Arslan'ın ekibinde yer aldı. 

Kocaelispor’da yabancı santrafor çalışmaları devam ediyor. Kocaeli Nokta Gazetesi’nde yer alan habere göre; yeşil-siyahlılar Boşnak futbolcu Riad Bajic temasa geçti. Bruno’yu gündemde tutan ancak farklı futbolcular için de girişimde bulunan Kocaelispor son olarak Ankaragücü forması giyen Riad Bajic ile temasa geçti. Futbolcu için girişimler devam ediyor.

Bir yandan transfer yasağını kaldırmaya çalışan Ankaragücü bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Samsunspor ile sözleşmesi sona eren takım kaptanı Osman Çelik,  Ankaragücü yolunda. Oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı. İş imzaya kaldı.

Daha önce Adana Demirspor'dan İsmail Çokçalış ile anlaşan Ankaragücü ön libero ve stoper bölgelerinde görev alan Osman Çelik ile prensip anlaşmasına vardı.

32 yaşındaki oyuncusu 2023-2024 sezonunda Samsunspor forması ile 24 maça çıktı.

Bugün ismi  gündeme gelen bir diğer oyuncu da Yusuf Abdioğlu. Geçtiğimiz sezonu Kocaelispor’da bitiren tecrübeli oyuncu, 2 sezon önce Başkent ekibinin formasını giymişti. Stoper bölgesine oyuncu arayan sarı – lacivertliler, Yusuf Abdioğlu’nu gündeme aldılar.

Elinde stoper kalmayan Başkent ekibinde bir diğer alternatifte Mehmet Yeşil; Sporanki’nin yaklaşık 15 gün önce gündeme getirdiği Mehmet Yeşil transferinde sorun, oyuncunun takımı İstanbulspor’un bonservis bedeli istemesi. Görüşmeler sürüyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER