© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde günün gelişmeleri...

30 Haziran’da Beştepe’deki kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına  başlayan MKE Ankaragücü takımının, Kayseri  Erciyes kampı yarın başlıyor.

Ankaragücü 2 günlük iznin ardından yarın Kayseri Erciyes'te kampa girecek. Başkent ekibi yeni sezon hazırlıklarına alt yapı takviyeli bir kadroyla başlarken, daha sonra izinli oyuncular yavaş yavaş takıma katıldılar. 

Copa Amerika’da Jamaika Milli takımı ile sahaya çıkan Renaldo Cephas’ın izni bitti. Cephas’ın da Kayseri’de takımla birlikte çalışması bekleniyor. Ankaragücü'nde ihtar çekilmesine rağmen sözleşmeleri süren Kaptan Tolga Ciğeci ve Efkan Bekiroğlu kampa katılmamıştı. 2 oyuncununda hafta başı Ankara’ya gelip,  yönetimle bir görüşme yapması bekleniyor. Oyuncuların tüm alacaklarını yatıran sarı – lacivertli kulüp, “Ya kampa gelin, ya da istediğimiz bonservis ücretini getirip gidin” mesajını verdi. 

Ankaragücü’nde takım kaptanlığına Garry Rodrigues getirildi.

Sarı – lacivertliler Kayseri Erciyes kampında 3 hazırlık maçı oynayacaklar. Ankara’da Gençlerbirliği ile oynanacak olan TSYD Ankara Şubesi final maçıyla sezon hazırlıkları tamamlanacak.

KİM GELDİ KİM GİTTİ

Başkent ekibinin küçük bir meblağ transfer yasağı var. Bunu yatırmadığı için henüz transferler resmen ilan edilmedi.

Ankaragücü, Samsunspor’dan Osman Çelik, Verona’dan Mert Çetin ve Adana Demirspor’dan İsmail Çokçalış’la her konuda anlaşma sağladı.

İstanbulsporlu Mehmet Yeşil’in transferi için de yoğun mesai harcıyor.  İstanbulspor’un yüksek bonservis istemesi nedeniyle transfer zorlaştı. Ancak pazarlıklar sürüyor.

ANKARAGÜCÜ’NDE GİDENLER

Pedrinho (Kocaelispor), Nihat Mujakiç (Partizan- 1 milyon Euro bonservis), Ali Sowe (Ç.Rizespor), Tasos (Eyüpspor), Uros Radakoviç (Sivasspor), Atakan Çankaya,  Alper Uludağ, Olimpiu Morutan (Galatasaray), Alexix Plips (Anderlecht), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Matei Hanusek, Federico Macheda şu ana kadar takımdan ayrılan oyuncular…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER