© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde son gelişmeler...

Ankaragücü, Levent Gülen transferini bonservis sorunu nedeniyle düşünmüyor.

BASSAGOG GİDEBİLİR!

Kamerun medyasında yer alan haberlere göre Bassagog, Ankaragücü'nün küme düşmesinden memnun değil ve ayrılma planları yapıyor.

Kamerun Milli Takımı'nda tekrar forma giymeye başlayan Christian Bassogog'un Ankaragücü'nün Trendyol 1.Lig'de mücadele edecek olmasının kariyerini olumsuz etkileyeceği düşündüğü ve milli takıma çağrılamayacağından korktuğu ifade edildi.

MERT ÇETİN'E TALİP VAR

Süper Lig’in yeni ekibi Bodrumspor, Mert Çetin’in kadrosuna katmak istiyor. 

Bodrumspor, İtalyan ekibi Hellas Verona ile sözleşmesini fesheden ve şu an boşta olan stoper Mert Çetin'i kadroya katmak için harekete geçti. Mert Çetin'i Başkent ekibi de kadrosuna katmak isterken son kararı deneyimli defans oyuncusu verecek.

EMRE CAN YEŞİLÖZ ZOR GİBİ!

Ankaragücü son olarak Avusturya ekibi Admira Wacker forması giyen 21 yaşındaki orta saha Emre Can Yesilöz'e  teklif yaptı. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu ifade edildi. 

4 HAZIRLIK MAÇI 

MKE Ankaragücü sezon öncesi 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Lig başlamadan 1 hafta önce Gençlerbirliği ile TSYD Ankara Şubesi finalinde 2 takım karşı karşıya gelecekler. Başkent ekibi lig öncesi hazırlık kampını Kayseri'de yapacak. 

GELMEDİLER!

Başkent ekibinde Efkan Bekiroğlu, Tolga Ciğerci ve Copa Amerika'da oynayan Renaldo Cephas henüz kampa katılmadı.

Oyuncuların hafta sonuna kadar kampa katılmamaları bekleniyor.
 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER