© Sporanki 2010

Ankaragücü'ne huzur getiren sistem !

Spor Toto 1.Lig'de 21 Hafta geride kaldı. Ligde yer alan Ankaragücü 21 maçta topladığı 45 puanla, puan cetvelinde Ümraniyespor ile birlikte ilk 2 sırayı paylaşıyor.

Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde iyi bir çizgi yakalayan Ankaragücü takımı oynadığı 21 maçta 14, galibiyet elde etti. 3 maç berabere biterken, 4 maçta da sahadan yenik ayrıldı.

Ankaragücü takımı 3.sıradaki BB.Erzurumspor'a 7 puan fark atmış durumda. Başkent ekibi bugün için çok önemli bir avantajı elinde bulunduruyor. 

Ankaragücü takımının bu başarılı çizgisinin bir çok nedeni var. Ancak belki de en önemli sebeplerden birisi oyunculara düzenli ödemelerin yapılması olarak gösteriliyor. Ankaragücü takımının ödemelerde sadece 1 ay geriden geldiği, bunun da futbol piyasasında takdir edilecek bir durum olarak görüldüğü ifade ediliyor.

Ayrıca primler konusunda da son derece iyi bir sistem kurulmuş durumda. Oyuncuların primleri 1 sonraki maçtan hemen önce hesaplarına yatıyor. Sezon başından bu yana Ankaragücü takımına yaklaşık 7 milyon TL'lik prim ödemesi yapıldığı öğrenildi. 

Düzenli ödemeler nedeniyle oyuncuların rahat bir kafada mücadelelerini verdikleri gözleniyor. 

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER