© Sporanki 2010

Ankaragücü'nü çok rahatlatacak maç !

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında HangiKredi Ümraniyespor'u ağırlayacak.

Eryaman Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak müsabakada Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak.

Ligde ve kupada oynadığı son 7 karşılaşmada kaybetmeyen MKE Ankaragücü, ligin 15. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenerken, HangiKredi Ümraniyespor ise sahasında Medipol Başakşehir'e 3-1 yenildi.

15 haftada 16 puan toplayan başkent temsilcisi 11. sırada yer alırken, HangiKredi Ümraniyespor ise 15 haftada topladığı 7 puanla 19. sırada bulunuyor.

Ankaragücü'nde cezalı oyuncu bulunmuyor.

7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Son haftalarda çıkışa geçen MKE Ankaragücü oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde son olarak 17 Ekim'de sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Başkent temsilcisi, daha sonra karşılaştığı, Bitexen Giresunspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor ile berabere kalırken, Atakaş Hatayspor ve Fraport TAV Antalyaspor'u da yenmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası’nda da Amed S.F. ve Tuzlaspor'u yenerek son 16 turuna çıkan MKE Ankaragücü; lig ve kupa olmak üzere son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. 

5.MAÇ

MKE Ankaragücü, yarın Ümraniuyespor ile 5.maçını oynayacak. 2 ekip Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecekler. Ankaragücü ile Ümraniyespor arasında daha önce oynanan 4 maçta, Başkent ekibinin üstünlüğü göze çarpttı. Bu 4 maçta Ankaragücü 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Başkent ekibi rakibine hiç yenilmedi.  Ankara'da oynanan 2 maçı da (1'i 19 Mayıs Stadı diğeri Eryaman Stadı) Ankaragücü kazandı. Başkent ekibi rakibine karşı 8 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. 

MUHTEMEL ON BİR

Bahadır - Malcuit, Radakoviç, Mujakiç, Yasin - Tolga, Pedrinho, Taylan, Emre Kılınç, Beridze, Ali Sowe. 

SPORANKİ 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER