© Sporanki 2010

Ankaragücü'nün rakibi, Adanaspor!

1. Lig 8. hafta karşılaşmasında Ankaragücü kendi sahasında Adanaspor'u konuk ediyor.

İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen Başkent ekibi çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet 4 mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.

Kenan Koçak yönetiminde Ankaragücü son oynadığı Bandırmaspor karşılaşmasını 2-0 kaybetmişti. Ankaragücü, Kenan Koçak ile çıktığı ilk maç olan Sakaryaspor maçını 2-1 kazanmıştı. 

Deplasman ekibi Adanaspor ise ligin başında ilk aldığı Esenler Erekspor karşısında 2-1'lik galibiyet ile başlamıştı ancak Adana ekibi oynadığı son 6 karşılaşmada da galibiyet yüzü görmedi. Adanaspor 7 karşılaşmada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 19. sırada bulunuyor.

Karşılaşma 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TRT Spor, beIN SPORTS 2 ve tabii platformundan canlı yayınlanacak. 

Karşılaşmayı izlemek isteyen kadın ve öğrenci taraftarlara bilet yüklemesi yapılacak. 

İLK MAÇI

Ankaragücü – Adanaspor maçını Ali Yılmaz yönetecek. Ali Yılmaz, hakemlik kariyerinde ilk kez bir Ankaragücü maçına çıkacak.  Gaziantep Bölgesi hakemi olan Ali Yılmaz, Ankaragücü – Adanaspor karşılaşmasını yönetecek. Başkent ekibi ligde geride kalan 7 haftada 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı – lacivertliler 4 maçı ise kaybettiler. Ankaragücü puan cetvelinde 15 sırada yer alıyor.

44.MAÇ

MKE Ankaragücü ve Adanaspor takımları tarihlerinde bugüne kadar 43 resmi karşılaşmada birbirlerine rakip oldular. Rakamlara baktıımızda Ankaragücü'nün rakbine göre dah aüstün olduğu gözleniyor.  Bu maçların 17 tanesini Ankaragücü, 13 tanesini de Adanaspor takımı kazandı. 2 takım arasında oynanan 13 karşılaşmada berabere sona erdi. Oynanan 43 maçta Ankaragücü, 54 golü turuncu - beyazlıların ağlarına bırakırken, Adanaspor takımı ise 44 golle karşılık verdi.  Ankaragücü - Adanaspor karşılaşması yarın saat 16.00'da Eryaman Stadı'nda başlayacak.
 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER