© Sporanki 2010

Ankara'nın gücünü göster!

Süper Lig'in 17. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Gaziantep FK  ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Ligde çıktığı 15 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Marius Sumudica'nın öğrencileri, 28 puanla 4. sırada bulunuyor. 14 maçtır yenilmiyorlar. 

Gaziantep temsilcisinde Maxim'in cezası bitti. 

Bu hafta kart cezası nedeniyle Mirallas ve  sakatlığı süren Andre Sousa da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken başkent ekibi ise 15 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 8 yenilgiyle 15 puan topladı. Son iki maçından galibiyetle ayrılan ve ligde 15. sırada sarı-lacivertliler ise Gaziantep temsilcisi karşısında galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Başkent ekibinin Gaziantep kafilesine, sarı kart cezalısı Stelios Kitsiou ile sakatlığı bulunan Tiago Pinto, Michal Pazdan, Ender Aygören ve Emre Güral alınmadı.

Ankaragücü'nün maça şu muhtemel on birle başlaması bekleniyor.

Ricardo- Atakan, Erdi, Sarlija, Atila Turan- Voca, Lukasik- Saba, Çekiçi, Paintsil- Bolingi (Börven) 

2 YIL SONRA

Ankaragücü, 2 yıl sonra ilk peşinde. Başkent ekibi 2 yıl aranın ardından 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalama peişinde.  Ankaragücü, Süper Lig'de 2 yılı aşkın bir süre sonra üst üste 3 maç kazanmak için sahaya çıkacak. Ligde son olarak 2018-2019 sezonunun 9 ila 11. haftalarında üst üste 3 maç kazanan sarı-lacivertliler, bu seriyi tekrar yakalamak için Gaziantep'te 3 puan arayacak. Ankaragücü, Süper Lig'de son iki maçında Yukatel Denizlispor (2-1)  ve Yeni Malatyaspor'u (3-1) yendi.

14 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ankaragücü yarın Gaziantep deplasmanında. Gaziantep FK-Ankaragücü maçı yarın saat 16.00'da Kalyon Stadı'nda oynanacak. Süper Lig'de son 6 maçında dört galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alarak çıkış yakalayan sarı-lacivertliler, iyi gidişatı Gaziantep'te de sürdürmeye çalışacak. Ankaragücü, oynadığı 15 maçta 15 puan topladı. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Stelios Kitsiou, sakat Emre Güral ve Tiago Pinto Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek. Gaziantep FK ise Süper Lig'de 14 maçtır yenilmiyor. Son yenilgisini ligin ilk haftasında Galatasaray deplasmanında 3-1'lik skorla alan Gaziantep FK, daha sonraki karşılaşmalarda yedişer galibiyet ve beraberlik elde ederek 28 puan topladı. İki takım arasında geçen sezon Ankara'da oynanan maçı Gaziantep FK, 2-1 kazanmıştı. Gaziantep'teki maçı ise 1-1 berabere bitmişti. Ankaragücü, Başkent'te uzatma dakikalarında yediği golle sahadan yenik ayrılmıştı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER