© Sporanki 2010

Ankaraspor’dan 2 takviye daha

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaraspor ligin başlamasına sayılı günler kala kadrosuna 2 yeni oyuncuyu daha kattı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren başkent ekibi 2 yeni transfer daha yaptı. Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan mavi-beyazlı ekip, Furgan Polat ve Oğuzhan Aydoğan ile anlaştı. Başkent ekibi; Eskişehirspor altyapısında yetişen ve Eskişehir A Takım forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Furgan Polat ile 2+1 yıllık; Schalke 04 altyapısında yetişen B. Dortmund, Karlsruher SC, Beşiktaş U21 takım forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Aydoğan ile ise 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.  

İki yetenekli genç oyuncuyu kadrosuna kattıkları için mutluluk duyduklarını ifade eden Ankaraspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “Bu sezon oldukça kaliteli bir kadroyla lige başlamayıp sezon sonu hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Nitekim kadromuzu da ona göre şekillendirdik. Birbirinden değerli ve kaliteli oyuncularımızı kadromuza kattık. Bugün de iki genç yeteneği renklerimize bağladığımız için mutluyuz. Camiamıza hayırlı olur inşallah. Allah utandırmasın!” şeklinde konuştu.

 

Başkent ekibi çift antrenman yaptı

Teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Batıkent Tesisleri’nde sürdüren başkent ekibi günü çift antrenmanla tamamladı. Mavi beyazlı ekip günün ilk antrenmanını fitness salonunda yaptı. Gruplar halinde dönüşümlü olarak salondaki istasyonlarda kuvvet çalışması yapan oyuncular, antrenman sahasında yapılan soğuma koşusuyla çalışmaları tamamladı.

Akşam antrenmanına ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan mavi-beyazlılar daha sonra 6’ya 3 top kapma oyununa geçti. Antrenmanın ana bölümünde tam sahada taktik ağırlıklı maç yapan başkent ekibi duran top ve kanat organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER