© Sporanki 2010

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve Cantürk Alagöz

Güçlü İş İnsanı ve siyasetçi Cantürk Alagöz'ün isminin hem medyada, hem de sosyal medyada geçmesi Ankaragücü camiasında bir heyecan yarattı.

Ankara basınının tecrübeli gazetecilerinden Ali Erdoğan'ın ortaya attığı "iddia"ya göre Cantürk Alagöz'ün bir  Ankaragücü düşüncesi olduğu görülüyor. Tabii Ali Erdoğan gibi tecrübeli bir gazetecinin durup dururken Cantürk Alagöz gibi popüler bir ismi ortaya attığını kimse düşünmedi. Ali Erdoğan'ın mutlaka bir bilgiye dayanarak bir yazı kaleme aldığını düşünen taraftarlar konuyu özellikle sosyal medyada enine boyuna tartıştılar ve tartışmaya devam ediyorlar. 2 Ankaragücü taraftarı yan yana geldiyse artık bu konu konuşuluyor. 

Bizde konuyu araştırdık. Tabii ortada bir kongre kararı yokken, lig devam ederken ve herkesin kendine ait bir kulübü varken kimse biz kulübe talibiz demez. Ama Ankaragücü gibi Türk futbolunun marka bir kulübü için Cantürk Alagöz'ün de bir beklentisinin olması gayet doğal. Ki Alagöz kulüpte yöneticilik yapmış ve kulübün içini iyi bilen bir isim. Ayrıca sonuçta Ankaragücü'nde başkanları siyaset belirliyor. 

Ancak tabii ortada yasal sıkıntılar da var. Cantürk Alagöz kendi şirkertleriyle bağlantılı bir kulübün başkanı olabilir, ama mevcutta halen dernek statüsündeki Ankaragücü'nün başkanı olma şansı yok. Kulübün şirketleşmesi için de mevcut yönetim de neler yapıyor bu bilinmiyor.

O nedenle bu iş daha daha uzun süre gündeme gelecek ve camiada tartışılacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER