© Sporanki 2010

Bağımsız Ankaragücü Delegeleri basın toplantısı düzenledi

BAĞIMSIZ ANKARAGÜCÜ DELEGELERİ PLATFORMU ADINA BAŞKAN ADAYI OLAN GAZİ ERCÜMENT TEKİN SPORANKİ CANLI YAYININA KATILDI. İŞTE O YAYINIMIZI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNKİMİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=OlxFgVY7YNQ

MKE Ankaragücü Olağan Genel Kurulunda başkanlık yarışına gireceklerini açıklayan Bağımsız Ankaragücü Delegeleri Platfomu bir basın toplantısı düzenledi.

King Otel’de düzenlenen Basın toplantısında başkan adayı olarak Gazi Ercüment Tekin kamuoyuna tanıtıldı.

Gazi Ercüment Tekin’in ortak bir mutabakat sonucunda başkan adayı olarak kendilerini temsil edecekleri belirtildi.

Toplantıda; Gazi Ercüment Tekin, Furkan Gümüşçü ve Ali Aksoy birer konuşma yaptılar.

Toplantıyı Sporanki Genel Yayın Yönetmeni Orhan Sal izledi ve derledi.

Ana başlıkla yapılan açıklamalar şu şekilde:

Gazi Ercüment Tekin: “Hepiniz hoşgeldiniz. Iyi ki geldiniz. Yola çıkış sebebimiz bizim yapmış olduğumuz bu oluşumla Ankaragücü artık hiç bir şekilde kayyım tehlikesi ile baş başa kalmayacaktır. Biz bu oluşumumuzu 2020 yılından itibaren adım adım büyüttük. Kartopu gibiydik. Çığa dönüştük. Bugün 3 adaylı bir yarışa Ankaragücü ilk defa gidiyor. Bu bizim sayemizde oldu. Bizim kimseden bir delege talebmiz yok. Seçimlere hazır ve iddialıyız. Üçlü bir yarış olacak. Biz bu mücadeleyi vereceğiz.

Biz bu oluşumu yıllardır konuştuk. Bugün Ankaragücü için bir milattır. Ankaragücü tarafarı kulübü yönetme iradesini göstermiştir. Liyakatlı yöticilerle Ankaragücü daha iyi yerlere gelecektir..

Biz bu sezon parası olan bir kulüp olarak küme düştük. Para başarıyı getirmedi. Biz kulübü liyakatlı isimlerle yöneteceğiz. Futbol aklı Ankaragücü’ne egemen olmalı. Bu oyuncuları transfer ederken Ankaragücü’nün büyük parası harcandı. Ankaragücü’nün birçok transfere değil, nokta transfere ihtiyacı var. Alt yapıdan 1 oyuncu mutlaka ilk 11’de olmalı. Bir kulüp güçlü olabilmesi için güçlü delege yapısına ihtiyaç var.

Ankaragücü’nün ilk hedefi 3 bin delege yapmak olmalı.

Güçlü delege yapısı olursa insanlar aday çıkar. Başkanlık yarışı olur.

Bir yarış varsa buna Bağımsız Ankaragüçlüler bu yarışın ortağıdır.

Biz İmalat-I Harbiye’nin temsilcileriyiz.

Ankaragücü’nün kalıcı gelirlere ihtiyaç var. Bunları projelerimizde göreceksiniz”

Furkan Gümüşçü; “Değerli camiamız hepinizin çok iyi bildiği üzere Ankaragücü 1910’da kuruldu. 114 yaşına basmaya hazırlanan bir kulübümüz var. Özellikle son yıllarda kulübün kapıları camiaya kapatıldı. Buna son vereceğiz. Genel Kurullarımızda insanlar blok liste olarak el kaldırdı, el indirdi. Bizler emirle, başkasının iradesiyle karar veren insanara karşıyız.

Kulübün büyük sorunları var. Bizler Ankaragücü’nün hür ve bağımsız delegeleri olarak faaliyete geçtik. Bizim en büyük hassasiyetimiz delege sistemi. Son 10-15 yıldır bazı kararlar alındı delegelik açıldı. Delegeliği bugüne kadar açanlardan Allah razı olsun diyoruz. Ancak özendirici bir hale getirmeliydiler. Bunu biz projelerimizle özendirici hale getireceğiz.

Kamuoyunda bazı yorumlar görüyoruz. Bağımsız delegelerin oyları böleceği dillendiriliyor. Biz liste vermek için kimseden icazet almayı ihtiyaç duymadık. Öte yandan emek veren yönetime teşekkür ediyoruz. Ancak kaynakları iyi kullanmak gerekiyordu. Onlar kendilerini tarihin en güçlü yönetim olarak görüyorlarsa, biz de tarihin en Ankaragüçlü üyeleriyiz. Ankaragücü genel kurulu 3 adaylı bir genel kurula gidilecek. Bu değerdir.” 

Ali Aksoy; “Bu kulüp sadece parası olan insanlar başkan olsun söylemi üzerine ilerliyor.Bz buna karşıyız. Üyeler cumatesi günkü kongrede Ankaragücü’nün bundan sonraki geleceğini belirleyecekler.  Biz Ankaragücü’nün 20 yıllık geleceğini de kurtaracak belirlediğimiz projelerle geliyoruz.

Bütçeyi liyakatsız insanalara devredemeyiz. Güçlü liyakatlı insanlara devretmezseniz olmaz. İnsana soralarlar: paranız varsa neden düştünüz?  İdari olarak iyi yönetmezseniz başarılı olamazsınız. İlk amacımız güçlü delege projesi. Başkanın delegesi olmayacak. Referansla üyelik bitecek. Demokrasiye inanıyoruz. Güçlü delegelik projesi önemli.

İmalat-I Harbiye müzesini hayata geçirmek en büyük projelerimizden birisidir.

Göreve geldiğimizde bağımsız bir denetim firması ile anlaşıp denetimleri yaptıracağız”

ŞİRKETLEŞME İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER!

"Şirketleşme ilgili önemli bir yola gidiyoruz. Kamuoyunu aydınlatıcı br yola girilmesini, şirketleşmenin detaylarının kongre öncesi açıklanmasını istiyoruz. Net bilgiler gelmeden, orada görüp değerlendirmeden geçer oy vermeyeceğiz. Detaylarını bizilerle paylaşmalarını bekliyoruz. 7405 kanunu kapsamında yasa ile zorunluk haline getirildi. Bu fırsata çevrlmemeli. Ankaragücü Kulübün hisseleri daha yüksek olacak. Delegelere açık bir şekilde  anlatılması gerekiyor. Aksi takdirde red oyu kullanacağz. “

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER