© Sporanki 2010

Barış Alper Yılmaz, “Bu takım sezon sonunda iyi işler başaracak” 

Ankara Keçiörengücü futbolcusu Barış Alper Yılmaz, “Bu takım sezon sonunda iyi işler başaracak” dedi.

Ankara Keçiörengücü’nün sezon başında Ankara Demirspor’dan kadrosuna kattığı genç futbolcu Barış Alper Yılmaz, Mor-Beyazlı kulübün Youtube kanalına konuştu. Yaşı genç olduğu için her şeyi öğrenmeye çalıştığını ifade eden Yılmaz, takımdaki arkadaşlık ortamının ise iyi olduğunu söyledi. Başarılı futbolcunun gelecekteki hedefi ise Avrupa’da oynamak.

 “İlker hocam bana çok güvendi”

Ankara Keçiörengücü’nde oynadığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Barış Alper Yılmaz, “Daha önce oynadığım takımda çok şans bulamıyordum. Buraya geldiğimde ise İlker hocam bana çok güvendi ve bana formayı verdi. Sonuçta burası en üstün bir altı olduğu için bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendime çok ama çok dikkat ediyorum. Uykuma, beslenmeme ve günlük yaşantıma çok dikkat ediyorum. Kendime bazı konularda zaman ayırıyorum. Antrenmanlarda ise her zaman hocamızı dinliyorum. Onun verdiği taktikleri kafamda yer etmeye çalışıyorum.  Yalnız kaldığımda ise bir değerlendirme yapıyorum. Yaşım genç olduğu için her şeyi öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü benimde hayallerim var.”

 “İnşallah Avrupa’da oynamak nasip olur”

Gelecek hedeflerine de değinen Barış Alper Yılmaz, “Aslında ben teker teker bakıyorum. Geçen sezon başka bir takımdaydım bu sezon Ankara Keçiörengücü’ndeyim ve mutluyum. Çok şükür oynuyorum. İlker hocamın verdiği şansı götürmeye çalışıyorum. Şimdi buradayım ama yukarısı için hedeflerim var. Avrupa neden olmasın? Bu yüzden çok çalışıyorum. Bu hemen olacak bir iş değil. Zaman gerektiriyor. Kulübüm için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah Avrupa’da oynamak nasip olur.” Şeklinde konuştu.

 “Kaptanımız Süleyman abi gerçekten iyi bir insan”

Genç futbolcu Yılmaz, “En iyi arkadaşım Tahir Babaoğlu. Geçen sezon takım arkadaşımdı. Bu sezon o da arkadaşım. O bana bir abi, kardeş, aile oldu. Çünkü desteğini hissediyorum bazı konularda. Bazen oda da sinir ediyorum onu. Ama bunlar normal şeyler. Kardeşler kardeşliğini, abiler abiliğini biliyor. Kaptanımız Süleyman abi gerçekten iyi bir insan ve elinden gelenin en iyisini hem sahada hem saha dışında yapıyor.” açıklamasında bulundu.

 “Bu takım sezon sonunda iyi işler başaracak”

Taraftara mesaj yollayan Barış Alper Yılmaz, “Oynadığım kulüplerde pek taraftar göremedim. Ama Keçiörengücü taraftarını arkamızda bir aile olarak hissetmeyi çok isteriz. Taraftara mesajım ise şunu iyi bilsinler, bu takım sezon sonunda iyi işler başaracak.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER