© Sporanki 2010

Başarabilirsin Ankaragücü !

Başarabilirsin Ankaragücü !

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 21.haftasında yarın (07.02.2020 Cuma günü) MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

Maç Yeni Malatya Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçın hakemi Fırat Aydınus...

Malatyaspor'da Sakatlığı bulunan Moryke Fofana ile kart cezalısı Murat Yıldırım ve Teenage Hadebe MKE Ankaragücü'müz ile oynanacak maçta forma giyemiyecek. 

Ankaragücü'müzde Riccardo Faty sarı kart cezalısı olduğu için kadroda olmayacak. Pazdan ise hasta olduğu için yüksek ihtimalle ilk 11 çıkamayacak. Kalecimiz Korcan Çelikay ise omzunda meydana gelen kırık nedeniyle bu maçta olmayacak.  Korcan Çelikay'ın 2 veya 3 hafta sahalardan uzak olacağı belirtildi. Korcan'ın yerine ilk 11'de , yeni transferimiz geçen yıl Norveç liginde yılın kalecisi seçilen Ricardo Friedrich kaleyi devralacak.

Korcan'ın sakatlığı ile ilgili haberimize buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Ankaragücü'müzde Canteros ve Moke, isimleri TFF'ye bildirilmediği için artık kadromuzda olmayacak.Faty'nin yerine bu hafta ön libero tandeminde, Ankaragücü antremanlarına çıkmaya başlayan yeni transfer Milos Stanojevic 'in ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Ankaragücü'nün yeni transferi olan ve Kasımpaşa maçında 2 şutu direkten dönen  Saba Lobjinadze basın mensuplarına verdiği röportajda, '' Öncelikle Ankara güzel şehir, Ankaragücü de çok büyük bir kulüp. Ondan dolayı Ankaragücü’nü seçtim. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. İyi işler yapacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Ankaragücü ile 1.5 Yıllık yeni sözleşme imzalayan Lobjanidze sözlerine şöyle devam etti;  “İlk maçımda gol atmak isterdim. Onun için mücadele ettim, iki şutum direkten döndü. Takımımın kazanmasını isterdim ama olmadı. Hayat bazen istediğiniz gibi gitmiyor. Ama asla pes etmek yok. Çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarları çok seviyorum. Teknik ekibe ve takım arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum. İyi bir sinerji yakaladık, başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi ve röportajı Türkçe olarak ''Teşekkür ederim'' sözleri ile sonlandırdı.

Ankaragücü'nün yeni transferlerinden olan ve Kasımpaşa maçında 7.7 Puan ile sahanın en iyisi seçilen  Gerson Rodrigues ise “İlk maçta kendimi çok iyi hissettim. Takım olarak iyi oynadık. Hem bireysel hem de takım halinde çalışarak daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Tabii ki kulübün içinde olduğu durumu biliyorum. Sıralamadaki yerimizi de biliyorum ama yeni oyunculara sahibiz. Gerçekten iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Her zaman çalışmayı seviyorum. Çalışarak takımı ligde tutacağız. Kendi adıma söz veriyorum, bu takım düşmeyecek.” şeklinde konuştu.

Gerson Rodrigues'in Kasımpaşa maçı istatisteklerine buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

BAŞARABİLİRSİN ANKARAGÜCÜ !

Haber: Ertan GÜLER - SPORANKİ

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER