© Sporanki 2010

Başkan Mert'ten teknik direktör özeleştirisi: "Hata yaptık..."

Başkan Mert'ten teknik direktör özeleştirisi: "Hata yaptık..."

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert'ten Hector Canteros konusunda açıklama geldi. Mert, "Michalak büyük ihtimalle yeni sezonda da bizimle. Sakatlığını atlattıysa Canteros'u da yeniden takıma dahil edebiliriz." dedi.

Teknik Direktör konusunda da değerlendirme yapan Mert, “İsmail Kartal, Abdullah Avcı ve Ersun Yanal gibi isimler bize sürekli soruluyor. Şu an için bu isimlerin Ankaragücü’nde çalışması zor. Piyasa değeri yüksek isimler ve bunu karşılayacak bütçemiz yok. Yerli bir teknik direktörle anlaşacağız. Gündemimize yabancı bir teknik adam ismi gelmedi” ifadelerini kullandı.

Fatih Mert, sezon içerisinde teknik direktör konularında hata yaptıklarını kabul etti ve bu hatalarının bir sebepleri olduğunu dile getirip, “Bunların sebepleri içimde kalacak” dedi.

KONRAD MİCHALAK İLE ANLAŞMAK İSTİYORUZ

Fatih Mert iç transfer konusunda, “Devre arasında aramıza katılan Polonyalı oyuncu Konrad Michalak ile yeniden anlaşmaya yakınız. Büyük ihtimalle yeni sezonda da Ankaragücü’nde oynayacak. Bunu istiyoruz. Arjantinli oyuncu Hector Canteros’un sakatlığı vardı. Sakatlığı geçtiyse yeniden takıma kazandırabiliriz. Takımın tecrübeli oyuncuları İlhan Parlak ve Sedat Ağçay konusunda henüz karar vermedik” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER