© Sporanki 2010

Başkan Sungur Eski Futbolcular Derneği'ne ziyaret etti!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri Gençlerbirlği Eski Futbolcular Derneği'ni ziyaret etti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ziyarette,  "Gençlerbirliği’mizi geleceğe en güzel şekilde taşımak istiyoruz. Bunu, geçmişimize emek vermiş, alın teri dökmüş değerlerimizle birlikte yapmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz süre boyunca Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği’mizin desteğini hep hissettik. Bundan sonraki süreçte de bu değerlerimizin fikirleriyle, kulüp hafızasını unutmayarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı Sadettin Özkalender: ise; "Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ziyareti, bizler için çok değerli. Bizler doğuştan Gençlerbirliklileriz! Kulübümüzün faydasına olacak her türlü desteği vermeye hazır olmakla birlikte, Başkanımız Osman Sungur’un dediği gibi geleceğimizi Türk futboluna ve Gençlerbirliği’ne yaraşır bir şekilde şekillendirmemiz gerekiyor. Yönetimimize başarılı çalışmalarından dolayı hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyoruz. Takımımızı hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek istiyoruz. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitirerek amacımıza ulaşırız." ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER