© Sporanki 2010

Başkent ekibinde neşeli antrenman

Yazıcı Ankaraspor’da

 

Ankaraspor, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Kadir Yazıcı’yı renklerine bağladı.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaraspor, savunmaya takviye yaptı. Bolu Koru Otel’de 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren başkent ekibi, Altay altyapısında yetişen; Altay, Turgutluspor ve Düzce Spor formaları giyen 24 yaşındaki sol bek Kadir Yazıcı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İyi ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ankaraspor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “Bu kamp sürecinde gerek antrenmanlarda gerekse antrenman maçlarında eksiklerimizi görme fırsatı buluyoruz. Dolayısıyla bu eksiklerimizi yaptığımız transferlerle doldurmaya çalışıyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncumuz Kadir Yazıcı’nın kulübümüze büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Rabbim utandırmasın. Oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olur inşallah” şeklinde konuştu.

 

Başkent ekibinde neşeli antrenman

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren başkent ekibi günü çift antrenmanla tamamladı. Tecrübeli teknik adam Taner Taşkın yönetiminde günün ilk antrenmanına çıkan mavi-beyazlı ekip ısınma koşusuyla çalışmalara başladı. Koordinasyon çalışması ve çabukluğa dayalı oyunla devam eden antrenmanda daha sonra saha kenarına kurulu istasyonlarda oyuncular dönüşümlü olarak çabuk kuvvet çalışması yaptı. Günün ilk antrenmanı dar alanda dönüşümlü olarak 3’e 3 oynanan yüksek tempolu oyunla son buldu.

Akşam antrenmanına ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan başkent ekibi isabetli pas organizasyonuyla antrenmanı devam ettirdi. 9’a 3 top kapma oyununa geçen oyuncular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulunan mavi-beyazlı ekip günün ikinci antrenmanını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER