© Sporanki 2010

BEÇ açıkladı. Kapı sorunu çözülüyor!

Fenerbahçe maç sonunda tribünümüz çıkışında yaşanılan sıkıntılarla ilgili dernek yönetimimiz, 15 gündür kulüp yöneticilerimizle beraber bu problemi ortadan kaldırmak ve bir daha bu mağduriyeti yaşamamak için çaba sarf etmektedir.

Fenerbahçe maçında ana sorun olan (Görsel 4) sürgülü kapı kaldırılmış olup, sadece kapının yanlarında (Görsel 3) bulunan demirlikler kalmıştır.

Bu demirlik için de gerekli yazışmalar sonucunda tribünümüz önünden kaldırılacak olup, ilk iç saha maçına en hızlı aksiyonu bu şekilde alabildiğimiz hususunda tüm taraftarlarımızı bilgilendiriyoruz. Maç sonu stad dışına çıkarken de ne yazık ki sadece turnikelerden çıkmak zorunda bırakılıyorduk. Burada da bir izdiham yaşamamak için bugüne kadar kapalı olan 401 ve 402 numaralı tahliye kapıları (Görsel 2) maçın bitmesine 10 dakika kala açılacaktır. Çıkışlar hem turnikelerden hem de tahliye kapılarından yapılacaktır. Ayrıca (Görsel 1) de bulunan Passolig kart ve üst araması yapılan noktada polis yetersizliği nedeniyle taraftarlarımız sıra beklediği için bir yığılma oluyordu. Bu kalabalığı hızlı eritmek için Emniyet ile görüşmelerimiz sonucunda görevli polis sayısı arttırılarak burada ki yoğunluğun da önüne geçilmesi sağlanacaktır. Hafta içi Ankara Emniyetin maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili toplantı yaptığını, bir daha kapılarda bu tarz görüntülerin yaşanmayacağı hususunda tüm görevli birimlerin hassas davranacağını da taraftarlarımızın bilgisine sunuyoruz. İlave olarak maç sonundan 10 dakika önce kapılar açılacak, tribünümüzden görevli arkadaşlarımız bizzat bu noktalarda konuyu takip edecek. Ayrıca çıkışta kulübün de görevlendirdiği yöneticiler herhangibi sıkıntı yaşanmaması için çıkış kapıların başında olacaktır.

Pazar günü (24.09.2023) karşılaşacağımız Konyaspor maçını da kazanıp camia olarak güzel bir hava yakalamak istiyoruz. Tüm camiamız ile birlikte 90 dakika tek ses olup takımımıza 3 puanı kazandıracağız.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER