© Sporanki 2010

Beytepe Metespor güçlü geliyor...

Beytepe Metespor güçlü geliyor...

Beytepe Metespor güçlü geliyor.
Ankara futbolunun tecrübeli ismi Metin Karagöz’ün takıma gelişiyle birlikte tırmanışa geçen yeşil siyahlılar ikinci yarı hazırlıkları için gittikleri Alanya da hırsla çalışıyorlar. ilk yarının ardından on futbolcuyla yollarını ayıran Metespor’da Hasan Şahin, İsmail Canlı, Tolga Karaca, Tolga Durum, Metehan Koç, Melih Kaan, Ali Ortakçı, Onurdan Erbasan, Mustafa Odabaşı takıma yeni katılan oyuncular oldular.

Zorlu geçmesi beklenen ikinci yarı için Sporanki’ye açıklamada bulunan teknik patron Karagöz düşüncelerini şöyle açıkladı.

“Son derece güzel bir ortamda sezonun ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Yoğun bir kamp programımız var. Çalışmalarımız tüm yoğunluğu ile devam ediyor.
Beytepe Metespor yeni liginde tutunmak isteyen bir takım. Başkent futboluna renk katmaya çalışıyoruz. Kulüp başkanı Koray Gülhan’ın ‘hocam bizimle çalışırmısın ?’ teklifine terettüd etmeden ‘evet’ cevabını verdim. Metespor’da adeta yok yok gibi. Malzemesinden sahasına, çalışan personeline, işini bilen yönetimi ve coşku dolu taraftarına kadar güçlü bir takım konumundayız.
Bundan sonra teknik heyet ve futbolculara kalan yeşil siyahlı renkleri başarılara taşımak olacaktır.Zorlu maratonda bunu başarabileceğimize inanıyorum. Son gülen taraf Metespor olacaktır” ifadelerini kullandı.
SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER