© Sporanki 2010

Bogdan Stancu: "Fanları da çok seviyorum, Ankara’yı da..."

Bogdan Stancu: "Fanları da çok seviyorum, Ankara’yı da..."

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Gençlerbirliği'nin Rumen golcüsü Bogdan Stancu "Gençlerbirliği’ni iyi bir gelecek bekliyor gibi görünüyor çünkü Türkiye’deki en iyi akademilerden birine sahibiz ve her yıl a takıma genç ve iyi oyuncular geliyor" dedi.
Gençlerbirliği’ni evi gibi hissettiğini söyleyen Stancu, "Bu kulüp bana çok şey kazandırdı. Bu sebeple ben de sahaya çıktığımda her şeyimi vermeye çalışıyorum ve bunun için savaşıyorum. Fanları çok seviyorum Ankara’yı da... Kendimi orada çok rahat hissediyorum. Gençlerbirliği’ni iyi bir gelecek bekliyor gibi görünüyor çünkü Türkiye’deki en iyi akademilerden birine sahibiz ve her yıl a takıma genç ve iyi oyuncular geliyor. Bense burada kalmaktan mutluluk duyacağımı söyleyebilirim. Umarım tekrardan sakatlanmam ve iyi bir performansla bu klüpte kalabilirim” dedi.

Her gittiği takımda skor yapmayı başaran ve şu ana kadar ligde 76 gol kaydeden Stancu “Bunun bir sır olmadığını düşünüyorum. İyi bir oyuncu olmanın sırrı çalışmak ve özveri. Her gün antrenmanda en iyisini vermeye çalışmak ve kendini geliştirmek. Aynı zamanda ailem her zaman destekçim en önemlisi bu” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER