© Sporanki 2010

Bursaspor maçı yine kapalı gişe

Bursaspor, Bursaspor Haber, Bursaspor Haberleri, Bursaspor Puan Durumu, Bursaspor Kapalı Gişe,

Bursaspor’un pazar akşamı saat 19.00’da Kahramanmaraş ile oynayacak.

Bursaspor yöneticisi Ömer Keskin, sosyal medyadan açıklama yaptı ve kapalı gişe oynamak için toplamda sadece 350 biletin kaldığını duyurdu.

Keskin; “Batı Tribünü’nde online satışta 150 civarı, gişede ise 200 kadar bilet kaldı.” Bursaspor evinde oynadığı ilk iki maçı da kapalı gişe oynamıştı.

Bursaspor Taraftarları geçen oynadığı maçın 06. Dakikasında yine Ankaragücü tezahüratı yapmıştı. 

Bursaspor Ankaragücü Kardeşliği Nasıl Başladı

Uzun yıllardır sıkı bir dostlukları olan Bursaspor ile Ankaragücü kardeşliği uzun yıllar öncesine dayanıyor.

Bursaspor tribünlerinin eski simalarından Abdülkerim Bayraktar Ankara'da Üniversite okuduğu dönemlerde, yeşil beyazlı formasıyla sarı lacivertli tribünlere girmeye başlamıştı. Sarı lacivertli taraftarlar başlarda Bursaspor forması ile Ankaragücü'nü desteklemesine bir anlam veremezken sonradan Abdülkerim ile bir dostluk kurdu. Ankara'da okuduğu süre boyunca Ankaragücü'nün hiçbir maçını kaçırmayan ve yeşil beyaz atkısını boynuna takıp her maça giden Abdülkerim Bayraktar bu iki takım arasında bir dostluk köprüsü kurmaya başladı.

Okulunun bitmesinin ardından 1993 yılında askere giden Abdülkerim Bayraktar'ın Mardin'de şehit düşmesi, hem Bursaspor hem de Ankaragücü taraftarlarını derinden üzdü. Şehit Abdülkerim Bayraktar'ın Bursa'daki cenazesine Ankara'dan çok sayıda taraftar sarı lacivertli formaları ile katılırken Bursaspor taraftarı ile birlikte saf tuttu.

Şehit Abdülkerim Bayraktar'ın cenaze töreninin ardından bu iki takım arasındaki dostluk iyice pekişti. Bursaspor'lu taraftarlar 1993 yılından bu yana her maç dakikalar 6'yı gösterirken stadyumu 'ANKARAGÜCÜ' sesleri ile inletirken, Ankaragücü taraftarları ise her maçın 16. dakikasında stadyumu 'BURSASPOR' sesleri ile inletmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER