© Sporanki 2010

Çalımbay: "Ankaragücü'nde çalışmak isterim"

Rıza Çalımbay, isminin Ankaragücü ile anılmasının ardından çıkan iddialara açıklık getirdi.

Çalımbay, Başkent ekibiyle herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini ancak Ankaragücü'nü çalıştırmak istediğini kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde Samsunspor ile anlaşamadığını açıklayan Çalımbay, 

 "Ankaragücü'nde yaşanan ayrılık henüz çok yeni, benimle herhangi bir görüşme şimdilik gerçekleşmedi. Sezonun kalanında Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum. Ankaragücü'nü tabii ki isterim. Sezonun kalanında Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum" dedi.

Son olarak Süper Lig'de Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekiple 187 resmi maça çıktı.

Rıza Çalımbay, Sivaspor'u 3 yıl üst üste Avrupa kupalarına götürme başarısı gösterdi.

FARUK KOCA AÇIKLAMASI:

Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca açıklamalarda bulundu. Tolunay Kafkas'ın geçtiğimiz yıl zor şartlarda göreve geldiğini hatırlatan Koca, çok uyumlu bir çalışma ortamı olduğunu söyledi. Bazen iyi olmanın yetmediğini kaydeden Koca, "Bu insana dayalı ve kollektif çalışmayı gerektiren bir oyun olduğu için istediğiniz yerde olamıyorsunuz. Zorunluluk gereği bazen bir değişim gerekiyor. Bu yıl da iyi transferler yaparak bazı hedeflere ulaşmak için çaba sarf ettik. Kulübü rahatlatmak anlamında hocamla bu sabah yaptığımız değerlendirmede bunun doğru olacağına beraber istişare ederek karar verdik. Hocamın bizde unutulmaz anıları ve yanları vardır. Sabah kendisiyle görüştüğümde bir başkan olarak, bir abisi olarak her zaman kapımın açık olduğunu ve arkasında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER